Detaylar
Kim cevapladı?Rauf
Uzman
Hocam donanımsal olarak iyi ama yazılımsal, güncelleme olarak zayıf diyorlar. Doğru mudur?Her türlüsünü takabilirsiniz, sorun olmaz.
Güzeller.
- Makaleler
- 1
Uygun olan bir kit alıp takabilirsiniz. Olmadı QVL listesine bakın. Ha, QVL'de yazmayan RAM'leri de taksanız sıkıntı olmaz. Piyasadaki tüm RAM'leri tek tek yazmıyorlar o listelere.
Evet, ancak alınabilecek bir anakart.Hocam donanımsal olarak iyi ama yazılımsal, güncelleme olarak zayıf diyorlar. Doğru mudur?
thepenitentone
Çalışkan
Hocam almayı düşünmüş birisi olarak söyleyebilirim ki ne kadar f/p olsa da pek güvence vermeyen bir kart, BIOS tarafında çok sıkıntı yaşayan arkadaşlar olmuş ilgili platformlarda okuduğum kadarıyla. Ayrıca bu sitede de birkaç yazıda önerilmediğini görmüştüm, yazılımsal olarak pek sağlam bir model değil o yüzden.Bu anakartlardan biri icin RAM bakiyorum siz hangisini kullaniyorsunuz sorun ciksin istemem.
OnyxHydra
Becerikli
Biliyiyorum, goze aliyorumHocam almayı düşünmüş birisi olarak söyleyebilirim ki ne kadar f/p olsa da pek güvence vermeyen bir kart, BIOS tarafında çok sıkıntı yaşayan arkadaşlar olmuş ilgili platformlarda okuduğum kadarıyla. Ayrıca bu sitede de birkaç yazıda önerilmediğini görmüştüm, yazılımsal olarak pek sağlam bir model değil o yüzden.
uygun olan bir kitten kastiniz nedir? birde QVL listesine nasil bakarim?Uygun olan bir kit alıp takabilirsiniz. Olmadı QVL listesine bakın. Ha, QVL'de yazmayan RAM'leri de taksanız sıkıntı olmaz. Piyasadaki tüm RAM'leri tek tek yazmıyorlar o listelere.
Birde CL-RAM hizi kac olmali?Biliyiyorum, goze aliyorum
uygun olan bir kitten kastiniz nedir? birde QVL listesine nasil bakarim?
pawEn
Üstün
Bu anakartlardan biri icin RAM bakiyorum siz hangisini kullaniyorsunuz sorun ciksin istemem.
Bütçe? QVL listesini boş ver.
OnyxHydra
Becerikli
Pek onemli degil o RAM hizi ve CL hizi ne olmali?
- Makaleler
- 1
Fiyat.
Anakartın sayfasında olur. Colorful için sayfada üstte "Support list" olarak geçiyormuş. Önemsiz bir detay zaten, çok takılmayın oraya.
Yeni konular
-
Alys Gold | R5 7500F & RX 9070 XT sistem özelleştirilip alınır mı?
- Niccolo Machiavelli
-
-
-
-
Wraith Esports Firmasından alışveriş yapar mısınız?
- Telefonunu Çıkra
-
-
-