MAH0A 88
Üstün
Bank Swap APU ve ARd 1 ile testi geçti. ARd 0 ile 70. dakikada hata almıştım. tPYHRDL hem ARd 0 ile hem de ARd 1 ile 35-37 oluyor.Write veriyor ve Output artırıyor, Auto'su CPU. APU algoritma...
tCK Auto.
@Ayhan Dönmez son bellek testinden sonra sadece CS özelinde beşerli benchmark yaparak %1 fps sonuçlarına baktım. En iyi sonucu ARd 2 ile aldım ve Bank Swap Auto şeklinde. Kombinasyonlar arası ortalama %1 FPS farkı 10. ARd 2 ile sistemi kullanmayı düşünüyorum. Derseniz ki son geçtiği hali daha iyi, o şekilde de kullanmaya devam ederim. TM5 1usmus_v3 25 Cycle başarılı. OCCT Memory 1 saat başarılı. Bundan sonra Ram Test Pro ile son final testini yapıp artık PBO aşamasına geçmeyi düşünüyorum.
@Ayhan Dönmez @X99 @shiiw @SalimBdk @demjr @SHERLOCKED tuning işlemlerini 8000 MTs özelinde tamamladım. PBO ayarı All Cores -30 CO / +200 MHz.
VT3 testi 9000 saniye başarılı ve 8.98-9.26 aralığında, çok yoğun olarak ise 9.05-9.15 aralığında. Sentetik birkaç test sonucunu aşağıya bırakıyorum.
Ayhan hocanın "Amca"sı son videosunda 12. dakika civarlarında özellikle benim konu ve yorumlarım dahil olmak üzere Ayhan hoca ve bizlere de birkaç güzel kelamda bulunmuş
CS2 Benchmark örneği
Dosya Ekleri
Son düzenleme: