Babalar günü için ne alınabilir?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ethem Efe
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 19
  • Görüntüleme Görüntüleme 212
  • Etiketler Etiketler
    günü
300 TL indirim kodu ile 1059 TL'ye geliyor. İyi midir ürün genel kalite olarak? Mikrofon kalitesi, müzik kalitesi vs.

CMF Plus Trendyol'da olsa iyi olurdu düzgün fiyata :/ kod ile alabilirdim gibi o zaman.

300 TL indirim kodu ile 1059 TL'ye geliyor. İyi midir ürün genel kalite olarak? Mikrofon kalitesi, müzik kalitesi vs.
Bu incelemeyi izleyebilirsin. Bizzat kullanan birisinin deneyimlerini dinlemek daha iyi olur. Benim model hakkinda fazla bilgim yok ama Scarbir ve Enes Özen oneriyordu.

Bu incelemeyi izleyebilirsin. Bizzat kullanan birisinin deneyimlerini dinlemek daha iyi olur. Benim model hakkinda fazla bilgim yok ama Scarbir ve Enes Özen oneriyordu.
Güzel duruyor aslında, video işbirliği videosu olduğu için bir tık çekingen baktım ama objektif yorum yapmış.

1.059 TL'ye daha iyisi yok gibi, mikrofon olarak oldukça güzel gözüküyor. Arka plan sesini sıfıra indirmesi çok iyi.

Memnun olur umarım ya, alacağım sanırım. Bilemedim.

Bence 1.059 TL'ye alinabilir bir TWS.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…