Ethem Efe
Üstün
Çok fark var mı aralarında? Eğer CMF almaya değer derseniz bir şekilde çıkmaya çalışacağım.
Çok fark var mı aralarında? Eğer CMF almaya değer derseniz bir şekilde çıkmaya çalışacağım.
Deger. Alttaki girisi seviye. Ustteki olan CMF mikrofonu, ANC'si falan iyi bayagi.Çok fark var mı aralarında? Eğer CMF almaya değer derseniz bir şekilde çıkmaya çalışacağım.
Anladım. Bendeki Nothing Ear'ın bir altı sayılabilir sanırım. Bilmiyorum.Deger. Alttaki girisi seviye. Ustteki olan CMF mikrofonu, ANC'si falan iyi bayagi.
Evet, oyle sayilabilir. Normalde kendini zorlamani istemezdim ama artik minimum CMF Buds 2+ alinmali.Anladım. Bendeki Nothing Ear'ın bir altı sayılabilir sanırım. Bilmiyorum.
Bütçeyi çıkarıp almaya çalışacağım.
Çıkmıyor maalesef :/ Alt modelini de almak istemiyorum. Parfüm falan alsam diyeceğim, ne sevdiğini anlaması zor olur onda da.Evet, oyle sayilabilir. Normalde kendini zorlamani istemezdim ama artik minimum CMF Buds 2+ alinmali.
2. onerim.Çıkmıyor maalesef :/ Alt modelini de almak istemiyorum. Parfüm falan alsam diyeceğim, ne sevdiğini anlaması zor olur onda da.
300 TL indirim kodu ile 1059 TL'ye geliyor. İyi midir ürün genel kalite olarak? Mikrofon kalitesi, müzik kalitesi vs.2. onerim.
![]()
Baseus Bass BP1 Pro ANC Kablosuz Kulaklık, 6 Mikrofonlu AI Net Arama, IP55, 55 Saat Oynatma Süresi - Fiyatı, Yorumları
Bass BP1 Pro ANC Kablosuz Kulaklık, 6 Mikrofonlu AI Net Arama, IP55, 55 Saat Oynatma Süresi yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. - Trendyolty.gl
CMF Plus Trendyol'da olsa iyi olurdu düzgün fiyata :/ kod ile alabilirdim gibi o zaman.2. onerim.
![]()
Baseus Bass BP1 Pro ANC Kablosuz Kulaklık, 6 Mikrofonlu AI Net Arama, IP55, 55 Saat Oynatma Süresi - Fiyatı, Yorumları
Bass BP1 Pro ANC Kablosuz Kulaklık, 6 Mikrofonlu AI Net Arama, IP55, 55 Saat Oynatma Süresi yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. - Trendyolty.gl
Bu incelemeyi izleyebilirsin. Bizzat kullanan birisinin deneyimlerini dinlemek daha iyi olur. Benim model hakkinda fazla bilgim yok ama Scarbir ve Enes Özen oneriyordu.300 TL indirim kodu ile 1059 TL'ye geliyor. İyi midir ürün genel kalite olarak? Mikrofon kalitesi, müzik kalitesi vs.
Bu incelemeyi izleyebilirsin. Bizzat kullanan birisinin deneyimlerini dinlemek daha iyi olur. Benim model hakkinda fazla bilgim yok ama Scarbir ve Enes Özen oneriyordu.