Detaylar
Kim cevapladı?Allah rahmet eylesin hocam, bir anda okuyunca kaldım öyle. Kimsenin size durumu nasıl yöneteceğinize dair fikir vermek haddine değil aslında, babanız sonuçta; öyle rastgele bir insan değil. Ona verdiğiniz sözler varsa yerine getirmek iyi hissettirebilir, tıpkı babanızın da isteyeceği gibi güçlü durmayı deneyebilirsiniz. Gerçekten empati kurması imkansıza yakın bir durum. Başınız sağ olsun.
sndwchmaker
Yetkin
Başınız sağ olsun. Yas tutup içine atmamak önemli diye düşünüyorum. Eğer varsa yakınlarınızla dertleşin, sosyal aktiviteler yapıp kafa dağıtın. Zor bir durum, umarım kolaylıkla üstesinden gelirsiniz.
Unlishimaide
Becerikli
Allah rahmet eylesin.Bugün babamı kaybettim ve ne diyeceğimi bilmiyorum. Durum en iyi şekilde nasıl yönetilir?
Rabbimiz rahmetini esirgemesin inşaallah, amin.
Allah rahmet eylesin. Başınız sağ olsun. Yaşamak istemeyeceğim kötü olaylardan biri. Benim peder de yaşlı ama bir gün olacak illa ki. Kelimeler boş, dirayetli olun diyeceğim bu kadar.
BirForumcuKişi
Üstün
Kanserden ilkokul 4'te ben de kaybettim. Unutursun sanarsın ama unutamıyorsun. Ailenin onun eksikliğini çekince sen daha çok çekiyorsun. Üzüntünü yansıtmamayı öğren; zamanla geçer ile geçecek bir acı değil. Yapabileceğin tek şey bu, üzgünüm.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
-
-
Elektronik Seçili Lenovo laptoplarda %5 indirim kampanyası
- Fırsat Ekibi
-