Babamın bünyesi zayıf hemoroid ameliyatında 10 gün yataktan kalkamadı aynı yaşta arkadaşı ertesi gün geziyordu.
Detaylar
Kim cevapladı?Babamın bünyesi zayıf hemoroid ameliyatında 10 gün yataktan kalkamadı aynı yaşta arkadaşı ertesi gün geziyordu.
Babanın rahatsızlığını doktorlar da biliyordur. Ona göre bir hamle yaparlar. Durumunuz iyiyse Ankara Güven Hastanesine gidin oraya bir gösterin. Babam orada bypass olmuştu. 6. Günde taburcu edildik.
Açıyorlar zaten. Ama %99 tıkalıysa damar değişiyorlar, onun da başka bir yolu yok ve o kadar korkulacak bir şey değil.
Hocam %99 tıkalı demedi daralma var dedi ilkten lazer kesimli stent de yapılır dedikten soınra bypass yapalım deyince ben arkadaşa sordum özel hastaneler paracı dikkatli ol dedi kafamı karıştırdı.
- Makaleler
- 1
Hocam %99 tıkalı demedi daralma var dedi ilkten lazer kesimli stent de yapılır dedikten soınra bypass yapalım deyince ben arkadaşa sordum özel hastaneler paracı dikkatli ol dedi kafamı karıştırdı.
Siz biraz daha arastirin ama geciktirmeyin. Etraftaki hastanelere sorun mumkunse hastayi fazla yormadan baska doktorlara gosterin en saglikli yontem hangisiyse onu uygulatin. Gecmis olsun Allah saglik versin.
Doktorla görüştük bugün dünyanın her yerinde ana damar tıkanıklığına ameliyat uygulanır dedi, lazer kesim stent sordum benim ilgi alanım değil dedi. Hasta kabulde sorduk bu stentin maliyeti 170bin TL. Sadece ameliyat ise yatak ücreti vs dahil 39bin TL tutuyormuş. Ayrıca tüm tetkikler yapıldıktan sonra olup olmayacağı belli olacakmış. Paran yoksa yaşayamıyorsun.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
-
Çin'de 1.5 milyon takipçisi bulunan köpek kaçırıldı ve yedirildi
- Dagster3532
-
Giyim Casio saatlerde %10 indirime ek 300 TL kupon fırsatı