Gizli iş yapacaksan önermem illa patlarsın. Standart ayarlarda genelde bildirim gitmiyor. Onun dışında kullanmanda sakınca yok. Zaten bankalar bildirim yapıyor artık siz ve sevdikleriniz kullansın diye ikinci kartı verelim şeklinde.

Gizli iş yapacaksan önermem illa patlarsın. Standart ayarlarda genelde bildirim gitmiyor. Onun dışında kullanmanda sakınca yok. Zaten bankalar bildirim yapıyor artık siz ve sevdikleriniz kullansın diye ikinci kartı verelim şeklinde.
Babasının haberi olduğunu söylemiş üstteki mesajlarda...

Ziraat 18 yaş altı kartında para gönderme yok. Benimde en çok istediğim ve ihtiyacımın olduğu özellik bu. Babamın Kredi Kartını mobil bankacıkık uygulamasını kendi telefonuma yükleyerek vb. kullanırsam sorun olur mu? Babama bildirim gider mi alışveriş yaptığımda?

Kart sahibinin telefonu, kimlik bilgileri lazım oluyor mobil bankacılık uygulamasını kullanmak için.

18 yaşına gelinceye kadar Papara kullan daha iyi bence.

Soruna gelirsek Ziraatte para gönderme smsi her türlü gider.

Hesabın telefon numarasını değiştirmek mümkün mü? Böylelikle sms bana gelmez mi?
Hesap sahibinin bilgilerinin girilmesi lazım, hesabı açarken zaten böyle kaydediyorlar.

Üstte de yazdığım gibi para transferi vs. gibi işler istiyorsanız banka hesabı için Yapı Kredi kullanılabilir. Ben daha 18 yaşımı doldurmadım, hesabı açalı 20 gün oldu ve FAST, EFT/Havale gibi özellikleri kullanabiliyorum.

Hesap sahibinin bilgilerinin girilmesi lazım, hesabı açarken zaten böyle kaydediyorlar.

Üstte de yazdığım gibi para transferi vs. gibi işler istiyorsanız banka hesabı için Yapı Kredi kullanılabilir. Ben daha 18 yaşımı doldurmadım, hesabı açalı 20 gün oldu ve FAST, EFT/Havale gibi özellikleri kullanabiliyorum.
Yok hocam ya Garanti çıkaracağım ya mecbur Ziraat kullanacağım.