Bagaj kapağında plakadan dolayı oluşan delikler nasıl düzeltilir?

Geçmiş olsun hocam. Hocam, fotoğrafta ustanın sürdüğü silikona benzeyen şeyin ismini bilmiyorum. Yapay zeka "fitil" dedi diye öyle dedim ama usta silikon tabancası ile sıktı onu oraya. Kurumadan babam elini sürünce öyle pütürlü kaldı ama yine de delikler kapanıyor.

Muhtemelen aynı şeydir veya benzer bir şeydir. Babamda silikon tabancası ile sıktı.

Ara sıra kontrol etmenizde fayda var. Zamanla açılabilir, bizim ülkenin hava koşulları biraz ağır.

Muhtemelen aynı şeydir veya benzer bir şeydir. Babamda silikon tabancası ile sıktı.

Ara sıra kontrol etmenizde fayda var. Zamanla açılabilir, bizim ülkenin hava koşulları biraz ağır.
Hocam, babama sordum da onun ne olduğunu "dayson" dedi. Internete bakınca "dayson" marka silikonlar çıktı. Usta oraya onu sürmüş, arada bir kontrol ederiz; onu çıkarsa falan ustaya gider, yine ufaktan sürdürürüz.

Muhtemelen bizim kullandığımızda bundan otomotiv sanayide çok kullanılır. Sanayide çok gördüm bundan neredeyse her dükkanda var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…