EA ilkbahar indirimleri başladı, bayağı güzel oyunlar indirime girmiş. Bir de bir diğer bilgi vereyim: Ukrayna VPN ile uygulamaya girerseniz oyunları beleşe alırsınız. Mesela Battlefield 1'i 20 TL'ye alabilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?Arlecchino
Başarılı
3 kere bitirdim ama madem indirimde, alayım Dead Space'i.
Bu arada ban riski yok. Kütüphanem dolu; hepsini Ukrayna üzerinden aldım.
Dosya Ekleri
İyi bir şeyler vardır diye baktım da, hepsini neredeyse aynı fiyatlardan Steam'den almışım zamanında. Moralim bozuldu.
Bu arada ban riski yok. Kütüphanem dolu; hepsini Ukrayna üzerinden aldım.
Toplamda kaç para tuttu? Ve istediğimiz ülkelere VPN ile bağlanıp ucuza alabiliyor muyuz?
Çok ucuza aldım, baya beleşe aldım. İstediğin ülkeye bağlanıp alabilirsin ama bazı ülkeleri EA engellemiş, o ülkenin kartını istiyor fakat Ukranya’da herhangi bir engelleme yok.Toplamda kaç para tuttu? Ve istediğimiz ülkelere VPN ile bağlanıp ucuza alabiliyor muyuz?
Çok ucuza aldım, bayağı beleşe aldım. İstediğin ülkeye bağlanıp alabilirsin ama bazı ülkeleri EA engellemiş, o ülkenin kartını istiyor fakat Ukrayna'da herhangi bir engelleme yok.
Hangi VPN'i kullaniyorsunuz? Ücretli sanırım.
Ben hotspot Shield VPN kullanıyorum Microsoft Store üzerinden indir sonra 1 aylık 30 TL 1 aylık satın al Ukrayna VPN'i seç bağlan EA uygulmasına gir satın al.
Farid
Uzman
Bu arada hatırlatma yapayım, EA Play/Pro üyeliği almayın VPN ile. EA anında hesabınızı banlıyor. Oyunları alabilirsiniz onda sorun yok.
Bu arada hatırlatma yapayım, EA Play/Pro üyeliği almayın VPN ile. EA anında hesabınızı banlıyor. Oyunları alabilirsiniz onda sorun yok.
Evet bunu unuttum teşekkürler.