Detaylar
Kim cevapladı?Hiç oynamadıysan, al dene derim ben. Beğenmezsen iade edersin.
Captain Levi 45
Üstün
Alınır, başta zor geliyor ama alışıyorsun.
Bu tarz tür oyun oynamadıysanız ve hikayeli oyunlar, ama metin ağırlıklı sizi yormuyorsa alabilirsiniz. Oyunun hikaye modu tarzı bir şeyi var. Zorluğu düşürdüğünden strateji vb. yapmadan oynayacaksanız gayet eğlenceli olur. Yine de spoiler içermeyen videolara bakmanızı öneririm. Enis kabaca anlatmış.
Alınır. Gayet iyi oyun. Oynadıkça oynayasın geliyor.
Oopssblackops
Uzman
Al beğenmezsen iade et ama sana önereceğim bir oyun var oda Uncharted 4 bunu oynamalısın.
Video izle sevdiğin birinden yaklaşık 2 saat. Sonra ise beğenirseniz crack indirin ve bir süre oynayın. Beğenirseniz alın.
Çünkü iade etmek için 2 saat çok az bir süre bu oyunda. Karakter yapmak 1 saat zaten.
Yorumum ise oyun mükemmel. Türkçe'de mevcut. Bu adamların oyunu alınır hem oyun iyi hem de böyle bir oyunda Türkçe var.
Çünkü iade etmek için 2 saat çok az bir süre bu oyunda. Karakter yapmak 1 saat zaten.
Yorumum ise oyun mükemmel. Türkçe'de mevcut. Bu adamların oyunu alınır hem oyun iyi hem de böyle bir oyunda Türkçe var.
Şöyle söyleyeyim; Öncelikle sıra tabanlı savaş sisteminden nefret etmeyi geç midesi bulanan biriyim. İki dakika oynarsam mide bulantısı geliyor ve alt f4 atıyorum. Oyunu almayı düşündüğüm dönem herhalde 10-15 gün araştırdım çok önyargılıydım. Herkes övüyor diye şans verdim ve birkaç haftada oyuna 130 saat feda edip hiç sıkılmadan büyük bir keyifle bitirdim. Son zamanlarda da ikinci tura başlamıştım devam ediyorum arada girip. Kesinlikle oynanması gereken bir oyun. Sıra tabanlı savaş sisteminden keyif alıyorum inanılmaz bir başarı bence.

Türü sevmeye başladıysan Türkçe desteği olan şu oyunları da öneririm. Belki BG3 kadar kaliteli değildir. Ama sırf dil desteklerinden dolayı denenmesi ve desteklenmesini düşünüyorum. Gerçi Gamedec farklıymış. Yine de bağlantısını bırakayım.Şöyle söyleyeyim; Öncelikle sıra tabanlı savaş sisteminden nefret etmeyi geç midesi bulanan biriyim. İki dakika oynarsam mide bulantısı geliyor ve alt f4 atıyorum. Oyunu almayı düşündüğüm dönem herhalde 10-15 gün araştırdım çok önyargılıydım. Herkes övüyor diye şans verdim ve birkaç haftada oyuna 130 saat feda edip hiç sıkılmadan büyük bir keyifle bitirdim. Son zamanlarda da ikinci tura başlamıştım devam ediyorum arada girip. Kesinlikle oynanması gereken bir oyun. Sıra tabanlı savaş sisteminden keyif alıyorum inanılmaz bir başarı bence.![]()
![]()
Yeni konular
-
-
Steam Assassin's Creed Revelations'a direkt başlanır mı?
- herousta26
-
-
-
Mercusys MR60X AX1500 2 router ile internet bağlantısı kullanılamıyor
- hasansaygılı
-
-
-
20.000 TL bütçede 2K 180 Hz monitör önerisi
- derindevlethikmet
-