Geraltın kılıcı Üstün Katılım 2 Haziran 2024 Mesajlar 6.508 Çözümler 19 Beğeniler 3.752 Yer Cintra 21 Ekim 2024 #1 Şu anda ACT 2'de Minthara'nın bulunduğu konumdayım. Kadını sürekli idam etmeye gönderdikleri için kurtaramıyorum. Bu sorunu tam olarak nasıl çözeceğim?
Şu anda ACT 2'de Minthara'nın bulunduğu konumdayım. Kadını sürekli idam etmeye gönderdikleri için kurtaramıyorum. Bu sorunu tam olarak nasıl çözeceğim?
EmirhanRadicus Üstün Katılım 26 Mayıs 2024 Mesajlar 1.917 Makaleler 1 Çözümler 20 Beğeniler 1.500 21 Ekim 2024 #2 İdam etmiyorlar zindana atıyorlar diye biliyorum ben. Artı 0 Eksi Çözüm
KS KS Geraltın kılıcı Üstün Katılım 2 Haziran 2024 Mesajlar 6.508 Çözümler 19 Beğeniler 3.752 Yer Cintra 21 Ekim 2024 #3 Sıkılınca kan izlerine takip etmeye karar verdim ve kurtardım ancak şu Dromcek'i öldürmediğim için İsobel'in karısını kurtaramıyorum. EmirhanRadicus dedi: İdam etmiyorlar zindana atıyorlar diye biliyorum ben. Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
Sıkılınca kan izlerine takip etmeye karar verdim ve kurtardım ancak şu Dromcek'i öldürmediğim için İsobel'in karısını kurtaramıyorum. EmirhanRadicus dedi: İdam etmiyorlar zindana atıyorlar diye biliyorum ben. Genişletmek için tıkla...
EmirhanRadicus Üstün Katılım 26 Mayıs 2024 Mesajlar 1.917 Makaleler 1 Çözümler 20 Beğeniler 1.500 21 Ekim 2024 #4 Geraltın kılıcı dedi: Sıkılınca kan izlerine takip etmeye karar verdim ve kurtardım ancak şu Dromcek'i öldürmediğim için İsobel'in karısını kurtaramıyorum. Genişletmek için tıkla... Dromcek dediğiniz artifakttaki kurtarıcı mı? Artı 0 Eksi
Geraltın kılıcı dedi: Sıkılınca kan izlerine takip etmeye karar verdim ve kurtardım ancak şu Dromcek'i öldürmediğim için İsobel'in karısını kurtaramıyorum. Genişletmek için tıkla... Dromcek dediğiniz artifakttaki kurtarıcı mı?