Hocam artık durmadan aynı tür oyunlardan gına geldi desem yeridir. Farklı türde bir şeyler deneyesim geliyor ve direkt gözüme Baldur's Gate 3 çarptı bu yüzden de :D

Deneyin, denemekten zarar gelmez. Ben kafama göre oyun bulamadım diye 4K+ Stardew Valley oynadım bu güne kadar. İzometrik bakış açısına alışırsanız eğer Diablo IV, Path of Exile 2 önerebilirim.

Hocam bu arada BG3’ün hem güzel hem de kötü yeri (kişiye bağlı hangisi olduğu) seni aşırı özgür bırakması ve yönlendirmemesi. Mesela bi odada gizli bi kapı var, sana burada demez. Senin araman gerekir bu kişiye göre çok güzel kişiye göre ise kötü. Bana göre kötü çünkü bayıyorum o yüzden bilen arkadaş yolu gösteriyor devam ediyorum ama keşfetmeyi seviyorsanız çok güzel. Hikaye zaten istediğiniz gibi gidiyor ama önerim hikayeyi araştırmayın spoiler yemeyin, hangi karar neye sebep olur bakmayın. Dümdüz ne istiyorsanız öyle oynayın asıl eğlencesi öyle çıkar sonuçta bir RPG bu.

Hocam bu arada BG3'ün hem güzel hem de kötü yeri (kişiye bağlı hangisi olduğu) seni aşırı özgür bırakması ve yönlendirmemesi. Mesela bir odada gizli bir kapı var, sana burada demez. Senin araman gerekir bu kişiye göre çok güzel kişiye göre ise kötü. Bana göre kötü çünkü bayıyorum o yüzden bilen arkadaş yolu gösteriyor devam ediyorum ama keşfetmeyi seviyorsanız çok güzel. Hikaye zaten istediğiniz gibi gidiyor ama önerim hikayeyi araştırmayın spoiler yemeyin, hangi karar neye sebep olur bakmayın. Dümdüz ne istiyorsanız öyle oynayın asıl eğlencesi öyle çıkar sonuçta bir RPG bu.

Hocam korktuğum nokta da o zaten elden ringde yaşadım çünkü ama bir süre sonra alıştım denebilir.

Oyuna bugün başladım beni inanılmaz etkiledi. Mükemmel bir oyun 4. saatimde falanım ama hiç sıkılmadan aralıksız oynadım.

Bi sınava hazırlanıyosan, okul vs okuyorsan, boş vaktin çok yoksa oynanmaz. Bu tür oyunlar zaman ister. Onun dışında tabiki oynanır.