Bandai Namco'da çalışma isteği

18150

Becerikli
Merhaba, 17 yaşındayım. Bilişim teknolojileri okuyorum. Okul ile aram iyi değil ama belki de hayalim Bandai Namco'da çalışmak olabilir. Eğer ki düzeltebilirsem, üniversitede de kazanırsam yazılım mühendisliği düşünüyorum. Sonra da mezun olup askerlik yapacağım. Askerlikten sonra para biriktirip Japonya'ya vatandaşlık alma, Japonya'ya taşınma ve sonrasında Bandai Namco'ya iş başvurusu planlıyorum. Tabii ki, eğer iş başvurum onaylanmazsa başka oyun geliştiren şirketlere bakacağım.

Hocam bandai namco gibi büyük şirkette çalışman için ilk önce düzgün başka şirketlerde çalışman lazım öyle daha önce iş yapmamış birine bandai namco direk iş vermez yine istediğiniz olur sanırım.
Zaten kıytırık bir yerden seviyeli bir şekilde ilerleyip de son evre olarak orayı düşünüyorum :)

Zaten kıytırık bir yerden seviyeli bir şekilde ilerleyip de son evre olarak orayı düşünüyorum :)
Evet zor olacak ama kıytırık bir yerde iş hayatına alışman lazım sonra biraz daha adı duyulmuş şirketlerde çalışman lazım ki Cv'ye geçsin bandai namco desin ki bak bu adam adı bilindik yerde çalışmış diyebilirler.

Evet zor olacak ama kıytırık bir yerde iş hayatına alışman lazım sonra biraz daha adı duyulmuş şirketlerde çalışman lazım ki Cv'ye geçsin bandai namco desin ki bak bu adam adı bilindik yerde çalışmış diyebilirler.
Umarım Tekken'de yazılım geliştirmede görev almak hep hayalim :)

Geri
Yukarı Alt