Bankkart Genç'in kredi kartı özelliği açılmalı mı?

Veira 104

Üstün
Aktif olarak 2 kredi kartım var. Bonus Genç (25 bin limit) ve Yapı Kredi Play (15 bin limit) şeklinde.

Ziraat bana mesaj göndermiş. İsterseniz bu kartın kredi kartı özelliğini açabilirsiniz diye. 16 bin limit veriyor sanırım. Kullanan varsa herhangi bir avantajı var mı? 40 bin limit bana yeter diye düşünüyorum, gerek yok fakat sormak istedim.

Ziraat o işlem olunca bazı kasiyerler hesapları karıştırıp kredi kartından çekebiliyor, bankamatik hesabından çekeceği tutarı. Onu iyi bir bilgi alın derim.

Ziraat o işlem olunca bazı kasiyerler hesapları karıştırıp kredi kartından çekebiliyor, bankamatik hesabından çekeceği tutarı. Onu iyi bir bilgi alın derim.
Çok saçma sistem yapmışlar. Tek kartta birleşmesi avantaj sadece fakat pratikte kafa karıştırıyor sanırım.

Aslında karıştırılacak bir şey yok. Kartta kredi kartı aktifse temassız ödemeyi kredi kartından çeker. Çipli işlemde seçim yaptırıyor zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…