YazılımıSeviyorum

Çalışkan
Arkadaşlar şu anda Ziraat Bankkart kredi kartı ile Trendyol'da peşin fiyatına 6 taksit imkanı var ama bu ay bitecek gözüküyor. Diğer ay yeniden başlatılacak mı? Ziraat kredi kartı kullananlar biliyor musunuz? Veya Hepsiburada gibi farklı e-ticaret siteleriyle sık sık anlaşıyorlar mı? Üniversitede bu kartı verdikleri için devam ettim de sanki diğer kredi kartları daha çok kampanya yapıyor gibi.

Arkadaşlar şu anda Ziraat Bankkart kredi kartı ile Trendyol'da peşin fiyatına 6 taksit imkanı var ama bu ay bitecek gözüküyor. Diğer ay yeniden başlatılacak mı? Ziraat kredi kartı kullananlar biliyor musunuz? Veya Hepsiburada gibi farklı e-ticaret siteleriyle sık sık anlaşıyorlar mı? Üniversitede bu kartı verdikleri için devam ettim de sanki diğer kredi kartları daha çok kampanya yapıyor gibi.
Aylardır devam ediyor. Yine devam eder. Belirli miktarlar üstüne her karta trendyol tarafında taksit hep aynı oluyor. Hepsiburada için şuanda en uygun Kuveyttürk veya kendi adına çıkartılan kredi kartı.

Aylardır devam ediyor. Yine devam eder. Belirli miktarlar üstüne her karta Trendyol tarafında taksit hep aynı oluyor. Hepsiburada için şu anda en uygun Kuveyt Türk veya kendi adına çıkartılan kredi kartı.

Bankkart'tan baktımda 6 gün sonra bitecek gözüküyor. Ağustos'ta yeniden devam eder o zaman değil mi?