Reddit Banlanan hesaptan sonra yeni açılan hesaplar da banlanıyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Altair
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 13
  • Görüntüleme Görüntüleme 581
  • Etiketler Etiketler
    ban

Altair

Yetkin
Yanlış hatırlamıyorsam teröristlere sevgi dolu kelimeler yağdırmaktan r_Turkey, KGB ve Vlandiya'nın moderatörlerınden ban yemiştim sonra direkt hesabım perma ban yedi. Artık yeni açtığım hesaplar da ban yiyor. Ne yapmalıyım tekrardan Reddit kullanabilir miyim?

Iyi yapmışlar, umarım açamazsın. Ama VPN ile hesap açmayı deneyebilirsin.

Teröristlere sevgi dolu sözler yagdirdigin icin mi ban yedin, onlar yagdiriyordu da sen mi karşılık verdiğin icin yedin? Yani ben dogru mu okudum anlayamıyorum su an.

Teröristlere küfür ettiği için ban yemiş. Ben böyle anladım. r/Turkey'de olur çünkü orası genel olarak Türk düşmanı SJW tayfası tarafından yönetiliyor. Diğerlerinden bu tür durumlar yüzünden ban yemeniz imkansız. Muhtemelen bizzat Reddit ban attı. Malum ırklara küfür edildiğinde veya ırkçı muhabbetler döndüğünde oto ban atıyor.

Türklere küfür edilince ifade özgürlüğü, dağ eşeği teröristlere küfür edince sosyal medyadan perma ban klasiği.

Abi ben anlamadım. (şaka maka her yere çekilir bu konu arkadaş öyle bir söylemiş ki)

Dosya Ekleri

• 1757891262873.webp
    72 KB · Görüntüleme: 54
Aklı başında bir Türk, r/Turkey odasında ne yapar ki? Küfrettiğine bile değmez en iyisi Reddit'te Türklerle hiç iletişime geçmemek. Oradaki tipleri biraz gördüm, Twitter'dan beterler. Aslında Reddit genel olarak çok çöplük bir yer. "Nerdy" soruların varsa böyle çok teknik vesaire yabancı forumlarda cevaplayacak adam çıkıyor ya da bazı barışçıl meme grupları için kullanılabilir haricen çekilecek çile değil.

Iyi yapmışlar, umarım açamazsın.
Adam teröriste küfretmekten ban yemiş.

VPN + farklı tarayıcı veya gizli sekmeden deneyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…