Teröristlere küfür ettiği için ban yemiş. Ben böyle anladım. r/Turkey'de olur çünkü orası genel olarak Türk düşmanı SJW tayfası tarafından yönetiliyor. Diğerlerinden bu tür durumlar yüzünden ban yemeniz imkansız. Muhtemelen bizzat Reddit ban attı. Malum ırklara küfür edildiğinde veya ırkçı muhabbetler döndüğünde oto ban atıyor.

Teröristlere küfür ettiği için ban yemiş. Ben böyle anladım. r/Turkey'de olur çünkü orası genel olarak Türk düşmanı SJW tayfası tarafından yönetiliyor. Diğerlerinden bu tür durumlar yüzünden ban yemeniz imkansız. Muhtemelen bizzat Reddit ban attı. Malum ırklara küfür edildiğinde veya ırkçı muhabbetler döndüğünde oto ban atıyor.

Türklere küfür edilince ifade özgürlüğü, dağ eşeği teröristlere küfür edince sosyal medyadan perma ban klasiği.

Abi ben anlamadım. (şaka maka her yere çekilir bu konu arkadaş öyle bir söylemiş ki)

Dosya Ekleri

• 1757891262873.webp
    1757891262873.webp
    72 KB · Görüntüleme: 55
Aklı başında bir Türk, r/Turkey odasında ne yapar ki? Küfrettiğine bile değmez en iyisi Reddit'te Türklerle hiç iletişime geçmemek. Oradaki tipleri biraz gördüm, Twitter'dan beterler. Aslında Reddit genel olarak çok çöplük bir yer. "Nerdy" soruların varsa böyle çok teknik vesaire yabancı forumlarda cevaplayacak adam çıkıyor ya da bazı barışçıl meme grupları için kullanılabilir haricen çekilecek çile değil.

Iyi yapmışlar, umarım açamazsın.
Adam teröriste küfretmekten ban yemiş.

Yanlış hatırlamıyorsam teröristlere sevgi dolu kelimeler yağdırmaktan r_turkey, kgb ve Vlandiya'nın moderatörlerınden ban yemiştim sonra direkt hesabım perma ban yedi. Artık yeni açtığım hesaplar da ban yiyor. Ne yapmalıyım tekrardan Reddit kullanabilir miyim?

VPN + farklı tarayıcı veya gizli sekmeden deneyin.