Bi tık dikkatli gitmek lazım. Sağ alttan hızınızın neden yavaş olduğunu görebilirsiniz. Çapulculardan hızlı olmanız lazım aslında.Mesela böyle böyle bölgelerden asker topluyoruz ya direk yolda karşıma çıkıp esir düşürüyorlar Sonra turnuvanın bulunduğu kaleye gideyim dedim kaleye ulaşamadım Devamlı yol kesip irademizi alıyorlar![]()
Detaylar
Kim cevapladı?Emre Human
Üstün
2 günde sıkılıyorsan bu oyun türü sana göre değil kardeşim. Hadi 400 saat 500 saat oynasan anlayacağım da 10 saat bile olmadan sıkıldıysan sorunu biraz kendinde aramalısın.Arkadaşlar 2 gün önce Bannerlord indirdim. Amacım Vinland Saga'daki Askeladd gibi takılmaktı ama oyun gerçekten bir yerden sonra aşırı sıkıcı oluyor. Mesela bir krallığa girdim hiç kale fethine katılmamış olmama rağmen bir anda bütün lordlar bana 2-3 tane şehir falan verdiler oyunun kendisi de aşırı derecede tekrara düştü diplomasi falan sıfır savaşlar harici yapılacak hiçbir şey yok gibi neredeyse. Ben bir şeyi yanlış mı yapıyorum veya mod falan mı kurmam lazım?
Mod kur kardeşim. Diyaloglar için modlar var sayısız diyalog ekleniyor. Bu yapımın oyunları modsuz oynanmaz zaten bunu biliyor olmanız lazım.Ne yaparsan yap oyun bir yerden sonra acayip tekrara düşüyor. Görevler ve diyaloglar acayip kısıtlı. Kral ya da çapulcu olmanın neredeyse farkı yok gibi bir şey. 17 Haziran'da War Sails DLC'si ile oyuna gemi savaşları ve birkaç takım yenilik gelecek.
Belki oyunun süresini biraz daha uzatır.
Blackraven
Üstün
Oyun tamamlanmadığı için sıkılmanız normal. Asla da tamamlanmayacak çünkü beceriksiz taleworlds iki eli ile bir kodu düzeltmekten aciz.
Maalesef. 1K gibi bir saatim var, online vs dahil. Bazen düşünüyor insan, keşke TW yerine başka bir firmada olsaydı oyun diye. Bu kadar mahvedilemez bir oyun. Online'da 2-3 yıl boyunca sunucular düzenli aralıklarla çöküyordu, belki hala öyledir.Oyun tamamlanmadığı için sıkılmanız normal. Asla da tamamlanmayacak çünkü beceriksiz taleworlds iki eli ile bir kodu düzeltmekten aciz.
@Emre Human, Warband'ı modsuz 500 saat oynadım hocam neye göre sorun bende. 
Sildim artık oyunu mod falan kurdumda yok gitmedi zaten çöküyor bazenleri garip garip.Oyun tamamlanmadığı için sıkılmanız normal. Asla da tamamlanmayacak çünkü beceriksiz taleworlds iki eli ile bir kodu düzeltmekten aciz.