Bannerlord sıkıcı hale geliyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan emre44
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 14
  • Görüntüleme Görüntüleme 336
  • Etiketler Etiketler
    bannerlord
Bi tık dikkatli gitmek lazım. Sağ alttan hızınızın neden yavaş olduğunu görebilirsiniz. Çapulculardan hızlı olmanız lazım aslında.

2 günde sıkılıyorsan bu oyun türü sana göre değil kardeşim. Hadi 400 saat 500 saat oynasan anlayacağım da 10 saat bile olmadan sıkıldıysan sorunu biraz kendinde aramalısın.

Mod kur kardeşim. Diyaloglar için modlar var sayısız diyalog ekleniyor. Bu yapımın oyunları modsuz oynanmaz zaten bunu biliyor olmanız lazım.

Oyun tamamlanmadığı için sıkılmanız normal. Asla da tamamlanmayacak çünkü beceriksiz taleworlds iki eli ile bir kodu düzeltmekten aciz.
Maalesef. 1K gibi bir saatim var, online vs dahil. Bazen düşünüyor insan, keşke TW yerine başka bir firmada olsaydı oyun diye. Bu kadar mahvedilemez bir oyun. Online'da 2-3 yıl boyunca sunucular düzenli aralıklarla çöküyordu, belki hala öyledir.

@Emre Human, Warband'ı modsuz 500 saat oynadım hocam neye göre sorun bende.

Oyun tamamlanmadığı için sıkılmanız normal. Asla da tamamlanmayacak çünkü beceriksiz taleworlds iki eli ile bir kodu düzeltmekten aciz.
Sildim artık oyunu mod falan kurdumda yok gitmedi zaten çöküyor bazenleri garip garip.

Dosya Ekleri

• 1744913391015.webp
    42,5 KB · Görüntüleme: 61
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…