Normalde su zamana kadar cok fazla susuldu her olaya. Ancak bu saldirdiklari kitle genc kitle. Bu sefer kabullenilcegini dusunmuyorum.Kabullenmek yerine tepki göstermek. Kabullenmeye devam ederseniz devamı da gelecek.
Detaylar
Kim cevapladı?CliqueDOS
Uzman
- Makaleler
- 1
Normalde su zamana kadar cok fazla susuldu her olaya. Ancak bu saldirdiklari kitle genc kitle. Bu sefer kabullenilcegini dusunmuyorum.
Kabullenilmemeli de zaten. Sadece biz değil, Türkiye'deki oyun geliştiricileri de zarar görecek ve oyun satın alırken ödenen KDV'den alınan para da buhar olup uçacak, farkında değiller ama bu da ayrı konu.
Normalde su zamana kadar cok fazla susuldu her olaya. Ancak bu saldirdiklari kitle genc kitle. Bu sefer kabullenilcegini dusunmuyorum.
Bence nabız ölçüyorlar, genç yaşlı fark etmeksizin oyuncu kitlesi var. Azımsanmayacak derecede, özellikle seçimi düşünüyorlarsa böyle bir şey asla yapmazlar. Tabii bir yandan da bunlardan her şey beklenir, orası da ayrı konu. Ama dediğim gibi yapmaları delilik olur. Üstüne o kadar aldıkları kdvleri de alamayacaklar.
CliqueDOS
Uzman
- Makaleler
- 1
Bence nabız ölçüyorlar, genç yaşlı fark etmeksizin oyuncu kitlesi var. Azımsanmayacak derecede, özellikle seçimi düşünüyorlarsa böyle bir şey asla yapmazlar. Tabii bir yandan da bunlardan her şey beklenir, orası da ayrı konu. Ama dediğim gibi yapmaları delilik olur. Üstüne o kadar aldıkları kdvleri de alamayacaklar.
Biz uzun bir aradan sonra tekrar başlatacağımız geliştirme faaliyetlerini durdurduk. Belirsizlik ortamı kalkana kadar da ürünümüzü bitirsek bile piyasaya sürmeyeceğiz.
Haklisiniz. Ama bunlar herseyi yaptilar bugune kadar yapmazlar artik dedigimiz. Secim falan umurlarinda bile degil. Gider ayak halletmeye mi calisiyorlar artik ne bileyim.Bence nabız ölçüyorlar, genç yaşlı fark etmeksizin oyuncu kitlesi var. Azımsanmayacak derecede, özellikle seçimi düşünüyorlarsa böyle bir şey asla yapmazlar. Tabii bir yandan da bunlardan her şey beklenir, orası da ayrı konu. Ama dediğim gibi yapmaları delilik olur. Üstüne o kadar aldıkları kdvleri de alamayacaklar.
Haklisiniz. Ama bunlar her şeyi yaptilar bugune kadar yapmazlar artik dedigimiz. Secim falan umurlarinda bile degil. Gider ayak halletmeye mi calisiyorlar artik ne bileyim.
Belki de, zaten kaybedeceğiz bari cehennemi yaşatalım diyorlardır.
Wartz
Üstün
- Makaleler
- 5
Yabancı şirketlere ve diğer platformlara açık olacaklarını sanmıyorum. Büyük bir ihtimalle milliyetçilikten prim kasan yerli platformlarımızdan biraz bir şey kazanacaklar.Kabullenilmemeli de zaten. Sadece biz değil, Türkiye'deki oyun geliştiricileri de zarar görecek ve oyun satın alırken ödenen KDV'den alınan para da buhar olup uçacak, farkında değiller ama bu da ayrı konu.
CliqueDOS
Uzman
- Makaleler
- 1
Yabancı şirketlere ve diğer platformlara açık olacaklarını sanmıyorum. Büyük bir ihtimalle milliyetçilikten prim kasan yerli platformlarımızdan biraz bir şey kazanacaklar.
Öyle bir platform yok bizde, öyle bir altyapı da yok. e-Devlet verilerini bile korumakta zorlanıyoruz, günde binlerce hatta onbinlerce kişinin alışveriş yapacağı bir platformun ödeme altyapısını koruyamayacaklarını biliyoruz. e-Devlet bile düzgün çalışmıyor sürekli çöküyor. Steam'in şu anki haline oturması 20 seneden fazla birikimle oldu. Kaldı ki yerli platformalara ve altyapılarına güven de ortada. Koca Amazon'un bile eline yüzüne bulaştırdığı bir sektörde bu tarz girişimin, bu tarz müşteri ile inatlaşma girişimi olarak anlanacak hareketlerle ters tepeceği kesin.
Wartz
Üstün
- Makaleler
- 5
Gerçekten distopya gibi bir şey bu abi. Düşünsene. Niye bize bu kadar işkence uygulanıyor harbiden yoruldum. Eğer fırsatım olursa seneye gideceğim bu ülkeden. Pandemiden beri kendimi izole ediyorum. Benim yaşımdakiler eğlenirken benim eğlenme fırsatım çok olmadı hatta nerdeyse hiç olmadı. Millet yurt dışında eğlenirken sevgililerini edinirken 16 yaşında harika arabalar alırken ben ise çalışıp asgari ücretle para biriktiriyordum yazları. Gerçekten yoruldum.Öyle bir platform yok bizde, öyle bir altyapı da yok. e-Devlet verilerini bile korumakta zorlanıyoruz, günde binlerce hatta onbinlerce kişinin alışveriş yapacağı bir platformun ödeme altyapısını koruyamayacaklarını biliyoruz. e-Devlet bile düzgün çalışmıyor sürekli çöküyor. Steam'in şu anki haline oturması 20 seneden fazla birikimle oldu. Kaldı ki yerli platformalara ve altyapılarına güven de ortada. Koca Amazon'un bile eline yüzüne bulaştırdığı bir sektörde bu tarz girişimin, bu tarz müşteri ile inatlaşma girişimi olarak anlanacak hareketlerle ters tepeceği kesin.
Yeni konular
-
-
30.000 TL bütçede 12 metrekare için klima tavsiyesi
- Hakan Yusuf
-
500 TL'ye Volta VB4 elektrikli bisiklete uygun bagaj tavsiyesi
- Hakan Yusuf
-
-
-
-