Ben fazla bilmediğim için soruyorum: Diyelim ki Steam platformuna devlet tarafından bant daraltması uygulandı, bu bant daraltması ne yapar? Platformu direkt kullanılamaz hale mi getirir yoksa sadece yavaşlama mı olur?
Ben fazla bilmediğim için soruyorum: Diyelim ki Steam platformuna devlet tarafından bant daraltması uygulandı, bu bant daraltması ne yapar? Platformu direkt kullanılamaz hale mi getirir yoksa sadece yavaşlama mı olur?
Normal indirme hızının bayağı bir altında indirmete verilen addır diyebiliriz. Örnek senin 50 Mbit internetin ve saniyede 6 MB indiriyorsun ya, atıyorum ki yüzde 50 daraltma oldu ve artık sen saniyede 3 MB indiriyorsun gibi düşünün.
Siteyi yavaşlatıyor ve bazı sekmelere girerken veya bir şey indirecekken internet hızı düşüyor. Bunun çözümü de VPN oluyor ki, Steam VPN'le de girilmiyor diye biliyorum.