Bant daraltması nedir?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Kyosuke00
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 250
  • Etiketler Etiketler
    steam

Kyosuke00

Becerikli
Ben fazla bilmediğim için soruyorum: Diyelim ki Steam platformuna devlet tarafından bant daraltması uygulandı, bu bant daraltması ne yapar? Platformu direkt kullanılamaz hale mi getirir yoksa sadece yavaşlama mı olur?

Teorik olarak kullanılabilir ama pratikte çok fazla insan çok az bant genişliğinden veri almaya çalışınca kullanılamayacak kadar yavaşlıyor.

Ben fazla bilmediğim için soruyorum: Diyelim ki Steam platformuna devlet tarafından bant daraltması uygulandı, bu bant daraltması ne yapar? Platformu direkt kullanılamaz hale mi getirir yoksa sadece yavaşlama mı olur?

Pratikte 10 şeritli yolun 5 şeritinin kapanması şeklinde özetlenebilir.

Son düzenleme:
İnternet yavaşlar, oyun indireceksin, kaplumbağa hızından iner. Özetle, kullanılmaz hale gelir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Normal indirme hızının bayağı bir altında indirmete verilen addır diyebiliriz. Örnek senin 50 Mbit internetin ve saniyede 6 MB indiriyorsun ya, atıyorum ki yüzde 50 daraltma oldu ve artık sen saniyede 3 MB indiriyorsun gibi düşünün.

Siteyi yavaşlatıyor ve bazı sekmelere girerken veya bir şey indirecekken internet hızı düşüyor. Bunun çözümü de VPN oluyor ki, Steam VPN'le de girilmiyor diye biliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…