Ben fazla bilmediğim için soruyorum: Diyelim ki Steam platformuna devlet tarafından bant daraltması uygulandı, bu bant daraltması ne yapar? Platformu direkt kullanılamaz hale mi getirir yoksa sadece yavaşlama mı olur?
Detaylar
Kim cevapladı?SHERLOCKED
Başarılı
Teorik olarak kullanılabilir ama pratikte çok fazla insan çok az bant genişliğinden veri almaya çalışınca kullanılamayacak kadar yavaşlıyor.
Rav3nnd
Deneyimli
- Makaleler
- 4
Ben fazla bilmediğim için soruyorum: Diyelim ki Steam platformuna devlet tarafından bant daraltması uygulandı, bu bant daraltması ne yapar? Platformu direkt kullanılamaz hale mi getirir yoksa sadece yavaşlama mı olur?
Pratikte 10 şeritli yolun 5 şeritinin kapanması şeklinde özetlenebilir.
Son düzenleme:
yusufumm07
Üstün
İnternet yavaşlar, oyun indireceksin, kaplumbağa hızından iner. Özetle, kullanılmaz hale gelir.Ben fazla bilmediğim için soruyorum: Diyelim ki Steam platformuna devlet tarafından bant daraltması uygulandı, bu bant daraltması ne yapar? Platformu direkt kullanılamaz hale mi getirir yoksa sadece yavaşlama mı olur?
Son düzenleyen: Moderatör:
Ömer_Yeter
Yetkin
Normal indirme hızının bayağı bir altında indirmete verilen addır diyebiliriz. Örnek senin 50 Mbit internetin ve saniyede 6 MB indiriyorsun ya, atıyorum ki yüzde 50 daraltma oldu ve artık sen saniyede 3 MB indiriyorsun gibi düşünün.
Teorik olarak kullanılabilir ama pratikte çok fazla insan çok az bant genişliğinden veri almaya çalışınca kullanılamayacak kadar yavaşlıyor.
VPN ile gireceğiz gibi duruyor.
xBN
Yetkin
Ona da yasak yolda gibi.
Cipher10101
Becerikli
Steam DNS ile girilir mi?
Yeni konular
-
-
-
-