Barfiks barı tavsiyesi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Hasan Yılmaz
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 194
Merhaba. Koridor için barfiks barı arıyorum. Koridor 115cm. Sanırım bilindik markalardan 2 seçenek var. Ne tavsiye edersiniz?

Ayrıca evde barın yerinden çıkması nedeniyle kazalar yaşanıyor, bunu göz önüne alarak tavsiye verebilir misiniz? Decathlon'daki Avessa'ya göre biraz pahalı gibi. Aradaki farka değer mi?

Son düzenleme:
Farka deger mi bilmiyorum ama zamaninda Decathlon'dan almıştım hiçbir problem yaşamadım şu ana kadar.

İyi akşamlar hocam ben şimdi atacağım üç modeli de denedim.
Bu üç modelden birincisi asıldığımda kırıldı İyi ki çok yüksek bir yere koymamışım. İkinci modeli bebek salıncağı için aldık ama ben de denedim gayet dayanıklı hocam. Erkan Basıştay da aynı model kullanıyor sanırsam. Üçüncü modeli de aktif olarak evde kullanıyorum. Gayet sağlam ama o kadar para vermeye değer miydi bilemiyorum. Yani uzun ömürlü olmasını istiyorsanız 3.model gayet güzel. Şimdilik iş görsün ve sağlam olsun dersen de 2.modeli öneririm hocam.

Basistayin kendi mağazası vardi sanirim ama şu an stok yok gözüküyor ama eger kullandığı buysa omurluktur adam tüplü televizyon tekli koltukla falan muscle up yapiyor evde.

Basistayin kendi mağazası vardi sanirim ama şu an stok yok gözüküyor ama eger kullandığı buysa omurluktur adam tüplü televizyon tekli koltukla falan muscle up yapiyor evde.
Hocam tam olarak bu değildir de benim bir yakınım da onun görseli ile sanayide aynısını yaptırdı. Tahminimce bu da öyledir. Bunun artısı süngerli yerleri eli hiç acıtmıyor. Çok rahat barfiks çekerken. Decathlonun ürününde üstüne bir havlu atarsanız ya da eldiven ile daha rahat oluyor. Tek sıkıntı Basıştay'ınki ile Decathlon'unki aynı para

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…