Yer
İzmir
Dolapla barfiks çekilir mi, işaretlediğim yerden tutacağım, ayakları sağlam, inşallah devrilmez üzerimize.

IMG_20250401_004624.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
İlginç bir konu ama yapma, mobilya kırılır kapağı zarar görürü geçtim, Hayati riski yüksek dolap yıkılmasa kırılır üstüne düşer sen yere düşersin ters haraket ile sakatlarsın. İnternette kapı arası barfiks çubukları var. 250-350 arası. Çok acelem var bana bu gece lazım dersen dolap içindeki çubuk vs. bir şey bul soldaki dolap ile arasında yap kaymamasına dikkat et. Bilek kavramasına dikkat et aksi durumda faydası değil zararı olur.

Almayı düşünürsen öneri konusu: https://techolay.net/sosyal/konu/barfiks-cubugu-onerisi.60945/

1743459965772.webp

Dolapla barfiks çekilir mi, işaretlediğim yerden tutacağım, ayakları sağlam, inşallah devrilmez üzerimize.

Eki Görüntüle 136699

Bizim evde direk barfiks demiri var, babamla beraber koridoru karşılıklı matkapla delip arasına demir çubuk sokmuştuk. Bazen dediğiniz hareketi de gardıropta yapıyorum. Hem parmaklar çok ağrıyor çekerken hem de vücut dolaba sürttüğü için iyi şeyler de hissetmiyorsun.