Detaylar
Kim cevapladı?Durduk yere olan karıncalı his geçer merak etme, ama bir süre o elini çok zorlama bence.Vallahi hocam nasıl oldu bilmem konserve kapağı açıldı, sonra bir baktım baş parmağımdan şarıl şarıl kan geliyor ev cinayet yerine döndü. Gariptir ki konservede tek kan yok.
Ben pek kolay alışabileceğimi düşünmüyorum, benim doktor bana fizik tedavi başla dedi. Yarın alet için gideceğim. Karıncalı his bende de var.
Thanos
Üstün
O geçerse zaten problem kalmıyor hocam, his kaybım yok.Durduk yere olan karıncalı his geçer merak etme, ama bir süre o elini çok zorlama bence.
His kaybını şuan anlayamazsın, karıncalanma sönünce ufak bir sürpriz gelebilir.O geçerse zaten problem kalmıyor hocam, his kaybım yok.
Sadece dokunca gelen tuhaf bir his, çok ince ama tuhaf.
Dediğim gibi, çok şanslısın. Ben elimin ortasını deldim ve elimin komple üstü dediğim gibi ama senin sadece parmağın. Canını sıkma güzel bir atıştırmalık ye keyfine bak
İnan bana 1 sene sonra ne yaşadığını unutacaksın bile
Thanos
Üstün
Sizin açınızdan öyle ama bu durumumda pek iyi sayılmaz, neyse kötüyü çağırmayalım psikolojimi bu süreçte iyi tutmam çok önemli inşallah tam fizik tedavi vs toplanır. Kasım veya da Aralık ayı gibi konuya tekrar geri dönüş yapacağım şimdilik görüşmek üzere.His kaybını şuan anlayamazsın, karıncalanma sönünce ufak bir sürpriz gelebilir.
Dediğim gibi, çok şanslısın. Ben elimin ortasını deldim ve elimin komple üstü dediğim gibi ama senin sadece parmağın. Canını sıkma güzel bir atıştırmalık ye keyfine bak
İnan bana 1 sene sonra ne yaşadığını unutacaksın bile![]()
Tekrardan geçmiş olsun dileklerimle, görüşmek üzereSizin açınızdan öyle ama bu durumumda pek iyi sayılmaz, neyse kötüyü çağırmayalım psikolojimi bu süreçte iyi tutmam çok önemli inşallah tam fizik tedavi vs toplanır. Kasım veya da Aralık ayı gibi konuya tekrar geri dönüş yapacağım şimdilik görüşmek üzere.
Thanos
Üstün
Sizin durum benimkinden çok daha ağır ortasını delmişsiniz, benimki o kadar değildi. Sizin elinizin iyileşmemesi çokta anormal değil.His kaybını şuan anlayamazsın, karıncalanma sönünce ufak bir sürpriz gelebilir.
İnan bana 1 sene sonra ne yaşadığını unutacaksın bile![]()
O yüzden diyorum, gönlünü ferah tutSizin durum benimkinden çok daha ağır ortasını delmişsiniz, benimki o kadar değildi. Sizin elinizin iyileşmemesi çokta anormal değil.
Geçmiş olsun hocam. Benim de baş parmaktaki tendonlar bu sene başında kesildi. Canavarla kesim işlemi yaparken sıkıştı. Hemen elimden fırlattım ama kesme taşı patladı ve fırlarken elimi kesti. Önce sıyrık sandım ama parmak düşünce hastaneye koştum. Düşme derken aşağı doğru eğildi yani. Hissi ve kontrolü gitti. Doktor tendonları vs. komple dikti. İyi bir doktordu. İyileştikten sonra fizik tedaviye gittim. 2-3 ayda düzeldi. Şu an eskisi gibi sorunsuz.
Doktor önermese bile mutlaka fizik tedaviye gidin. Benimki evde sünger sık falan diyordu. Hiç faydası olmadı. Fizik tedavi çok iyi geldi.
Doktor önermese bile mutlaka fizik tedaviye gidin. Benimki evde sünger sık falan diyordu. Hiç faydası olmadı. Fizik tedavi çok iyi geldi.
Thanos
Üstün
Hocam hastanenin en iyi el cerrahıyla ameliyat oldum. Sanırım sizinde sinirler kesilmişti doğru muyum?Geçmiş olsun hocam. Benim de baş parmaktaki tendonlar bu sene başında kesildi. Canavarla kesim işlemi yaparken sıkıştı. Hemen elimden fırlattım ama kesme taşı patladı ve fırlarken elimi kesti. Önce sıyrık sandım ama parmak düşünce hastaneye koştum. Düşme derken aşağı doğru eğildi yani. Hissi ve kontrolü gitti. Doktor tendonları vs. komple dikti. İyi bir doktordu. İyileştikten sonra fizik tedaviye gittim. 2-3 ayda düzeldi. Şu an eskisi gibi sorunsuz.
Son düzenleme:
Yeni konular
-
-
-
Elektronik ASUS ROG Pelta kablosuz gaming kulaklık cashback ile 4.263 TL
- RapidLemming955
-
-
-
-
-