Bedava, şaka gibi fiyat. İhtiyacı olanlar çöksün. Hızlı tükenir.
Detaylar
Kim cevapladı?Elma ısıran
Üstün
Çok iyi fiyat ama Type-C olmaması üzdü.
dalmatianpelican
Yetkin
Shein'de bunlar 20-30 TL'ye bulunuyor. Alamasaniz da cok önemli değil.
@dalmatianpelican, Baseus'u bulabilecek misiniz Shein'da?
Gördük...
İnceleme Konu 'Shein 40 Watt şarj adaptörü'
Adaptor bugun geldi, detayli inceleme yaparim diye dusundum ama sarj aletiyle ilgili bahsedecek cok bir sey aklima gelmediginden dolayi kisa tutacagim.
10 gunde falan geldi sanirim. 1 adaptor ve yaninda 1 metrelik kablo geldi. Kabloyu kullanmadim, o yuzden ona yorum yapmayacagim. Adaptore gelirsek tek porttan degil, 2 porttan 40W veriyor. 20 Type-C 20 de USB portundan. Bu ilk sıkıntısıydı. 2. sıkıntı da her zaman 20'ye cikamamasi. Sabah ilk test ettigimde telefonun %40 civari sarji varken 18-20W arasi calisirken aksam %5 iken bile taktigimda 10W gordu maksimum. Birkac kez prizden takip...
10 gunde falan geldi sanirim. 1 adaptor ve yaninda 1 metrelik kablo geldi. Kabloyu kullanmadim, o yuzden ona yorum yapmayacagim. Adaptore gelirsek tek porttan degil, 2 porttan 40W veriyor. 20 Type-C 20 de USB portundan. Bu ilk sıkıntısıydı. 2. sıkıntı da her zaman 20'ye cikamamasi. Sabah ilk test ettigimde telefonun %40 civari sarji varken 18-20W arasi calisirken aksam %5 iken bile taktigimda 10W gordu maksimum. Birkac kez prizden takip...
- dalmatianpelican
- adaptör şarj shein watt
- Forum: Kullanıcı İncelemeleri
Gördük...
dalmatianpelican
Yetkin
Baseus olmasa da Essager var. Essager'in kablosu var memnunum ondan. Şarj cihazı da kotu değildir diye düşünüyorum.@dalmatianpelican, Baseus'u bulabilecek misiniz Shein'da?
İnceleme Konu 'Shein 40 Watt şarj adaptörü'
Adaptor bugun geldi, detayli inceleme yaparim diye dusundum ama sarj aletiyle ilgili bahsedecek cok bir sey aklima gelmediginden dolayi kisa tutacagim.
- dalmatianpelican
- adaptör şarj shein watt
- Forum: Kullanıcı İncelemeleri
Gördük...
20 TL'ye geliyor bu.
@dalmatianpelican, kuponu attığınız ürüne uygulamıyor. Emin misiniz?
dalmatianpelican
Yetkin
130 TL olduğu için yanına 65 TL'lik bir sey daha eklemek lazım. O zaman düşecek fiyat.@dalmatianpelican, kuponu attığınız ürüne uygulamıyor. Emin misiniz?
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
-
3.000 TL bütçe ile Xbox Series S için kulaklık önerisi
- BronxDominician