Başıboş bir sokak köpeği, kendisini seven köpek eğitimcisine saldırdı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan XEfe.Bey
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 40
  • Görüntüleme Görüntüleme 2B
Vallahi kardeş, insan dışında her hayvanın bu dünyada ekolojiye ve doğaya katısı var. Sinek deyip geçme . Twitter'dan vatanı milleti kurtarmaya devam .
Başıboş köpeklerin doğaya ve ekolojik dengeye katkısı yok aksine zararları var.

Yazıyla:

Kaynak:
Başıboş köpekler, öyle tarif ettiğiniz 30 metrekarelik rezidanslarda bakılan Chihuahua'lara benzemez, benzemiyorlar. Başıboş köpek diye bir şey olmaz, olamaz.

Son düzenleme:
Ya sanki kendi bir şey muhtaç değilmiş gibi yazıyor ya, tam çıldırmalık.

Bir şey diyemem. Bence her hayvanın doğada bir rolü vardır. Yaşama haklarını doğrudan ellerinden alınmasını yanlış buluyorum.

İfadeler: 995
Aynen nankör değil. Gece git bakalım yanına bi sokak köpeğinin nankör mü değil mi görürsün. Sessiz de değil. 15 dakikada bir harıltı gürültü havlama kavga ediyorlar kendi aralarında. Gelene geçene saldırıyorlar.

Başıboş köpekler, öyle tarif ettiğiniz 30 metrekarelik Chihuahua'lar benzemez, benzemiyorlar. Başıboş köpek diye bir şey olmaz, olamaz.

Ben dolabımın kapağının bozuk olmasını önemsemiyorum. Neden? Çünkü hayatta daha önemli sorunlarım var. Ben başıboş köpek sorununu önemsemiyorum. Neden? Çünkü ülkenin daha önemli sorunları var.

Efe böyle haberler yapıp ortalığı ısıtıyorsun ama yarın bir gün bu köpekleri toplu öldürecekleri zaman vicdan azabı çekebilirsin, diyeyim sana.
Yav diyelim ki 7-8 yaşında bir kardeşin var, sabah okula giderken bu köpekler kardeşine saldırıp hastanelik ediyor ne düşünürsün? Daha geçen çocuğu parçaladılar.

Yav diyelim ki 7-8 yaşında bir kardeşin var, sabah okula giderken bu köpekler kardeşine saldırıp hastanelik ediyor ne düşünürsün? Daha geçen çocuğu parçaladılar.
Ben sana deyim, böyle haberler yapma. Azıcık bir şey de olsa mesul olma bir şeye, üzülürsün ileride yani. Senin için daha iyi olur.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir şey diyemem. Bence her hayvanın doğada bir rolü vardır. Yaşama haklarını doğrudan ellerinden alınmasını yanlış buluyorum.
Doğadaki rolleri doğaya zarar vermek midir? Ekolojik dengeyi bozmak mıdır? Soyu tükenmekte olan türleri tüketmek midir?

Doğaya faydalı olan evrimleşmemiş halleri zaten ormanların içinde geziyor; kurtlar, tilkiler vb. hayvanlar.
İnsanlar bu hayvanı evcilleştirmeye başladıklarından dolayı zaten köpeğe evrildiler. Bu cümle, onların doğada herhangi bir rolü olmadığını anlamanıza yetmiştir.

Sonuç olarak, başıboş köpek yada sokak köpeği diye bir şey yoktur, olamaz. Bu doğaya aykırıdır. İsterseniz araştırın.

Bu kafayla hiçbir sorun çözülmez. Başıboş köpekler de ülkenin en büyük sorunlarından biri sonuçta.

Ben sana deyim, böyle haberler yapma. Azıcık bir şey de olsa mesul olma bir şeye, üzülürsün ileride yani. Senin için daha iyi olur.
Sen önce şunlara üzül:

1 evladımızın canı bile 1000 köpekten daha değerli.

Hayvanları seviyorum ancak başıboş köpekler sadece zarardır.

Türkiye'de yolda yürürken taciz edilme oranın köpekler tarafından rahatsız edilme oranından kat ve kat daha fazla.

Bu kafayla hiçbir sorun çözülmez. Başıboş köpekler de ülkenin en büyük sorunlarından birirdir.

Marmara depremi olduktan sonra bunların hiçbirinin önemi kalmayacak. Sen küçük sorunlara odaklanmaya devam et.

İfadeler: 150
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…