Başım aniden dönmeye başladı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 199
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 29
  • Görüntüleme Görüntüleme 832
Öncelikle ilk yapacağın şey tuzlu ayranla maden suyu varsa onu karıştır iç. Bu tansiyonunu düzenler. Sonra bir çay bardağı şerbet hazırla bu da olası kan şekeri düşüklüğünü toparlar sonrasına bakarız.

Çok büyük geçmiş olsun hocam inşallah şimdi daha iyisinizdir. Büyük ihtimalle ya açlıktan ya da Stres'den veya uzandıysanız aniden kalkınca başınız dönmüş olabilir dikkat edin kendinize daha kötüsü'de olabilirdi.

Evet hocam çok doğru Tansiyon'u düşmüş olabilir veya şekeri varsa şekeri'de düşmüş olabilir ki belki şekeri olmadığı için tansiyon başta görünüyor.

Başımın dönmesi geçti. Ben forumda takılırken aniden oldu. Otururken oldu bu arada. Başım dönerken etrafta kararma falan olmadı.

Başımın dönmesi geçti. Ben forumda takılırken aniden oldu. Otururken oldu bu arada. Başım dönerken etrafta kararma falan olmadı.
Çok büyük geçmiş olsun tansiyonunuzu ölçün isterseniz şekeriniz var mı? Veya ani kalktığınız için'de başınız dönmüş olabilir dikkat edin kendinize.

Çok büyük geçmiş olsun tansiyonunuzu ölçün isterseniz şekeriniz var mı? Veya ani kalktığınız için'de başınız dönmüş olabilir dikkat edin kendinize.
Şekerim yok hocam. Tansiyondan olduğunu zannetmiyorum. Ani kalktığım için olabilir belki.

İfadeler: 995
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…