Devrimci Kedi
Üstün
- Makaleler
- 1
Evet. Sinüzitin varsa bir de ağrı daha da artıyor. Bende var mesela.Evet bu bana da bazen oluyor basit bir problem korkulacak bir şey değil.
Evet. Sinüzitin varsa bir de ağrı daha da artıyor. Bende var mesela.Evet bu bana da bazen oluyor basit bir problem korkulacak bir şey değil.
Kanser başlangıcı olabilir, Google'da mutlaka böyle diyen bir kaynak vardır.
Az önce forumda takılırken aniden başım döndü. İlk başta deprem falan zannetim. Sonra ayağa kalktım. Yere düşmek üzereydim. Neden olmuş olabilir?
Evet hocam çok doğru Tansiyon'u düşmüş olabilir veya şekeri varsa şekeri'de düşmüş olabilir ki belki şekeri olmadığı için tansiyon başta görünüyor.Öncelikle ilk yapacağın şey tuzlu ayranla maden suyu varsa onu karıştır iç. Bu tansiyonunu düzenler. Sonra bir çay bardağı şerbet hazırla bu da olası kan şekeri düşüklüğünü toparlar sonrasına bakarız.
Çok büyük geçmiş olsun tansiyonunuzu ölçün isterseniz şekeriniz var mı? Veya ani kalktığınız için'de başınız dönmüş olabilir dikkat edin kendinize.Başımın dönmesi geçti. Ben forumda takılırken aniden oldu. Otururken oldu bu arada. Başım dönerken etrafta kararma falan olmadı.
Şekerim yok hocam. Tansiyondan olduğunu zannetmiyorum. Ani kalktığım için olabilir belki.Çok büyük geçmiş olsun tansiyonunuzu ölçün isterseniz şekeriniz var mı? Veya ani kalktığınız için'de başınız dönmüş olabilir dikkat edin kendinize.
Hayatımda gördüğüm en saçma şey.Kanser başlangıcı olabilir, Google'da mutlaka böyle diyen bir kaynak vardır.