Rahmetli Dedem ile aynı gün aynı anda aynı rüyayı görmüştük. Rüyanın detaylarını vermek istemiyorum. Ama benim sefil halde olduğum bir zamandı yani hayatımızın en çöküşte olduğu dönem olur işte o zamandı benim. Ben eve ekmek zor götürüyordum. İşte o halde gördüm kendimi rüyada. Karşımda dedem beni izliyor. 2 gün sonra rahmetli dedem İstanbul'dan Manisa'ya geldi yanıma ve o zamanın parasıyla binlerce liralık (5 yıl önceden bahsediyorum) alışveriş yaptı ve faturalarımı falan ödedi rahmetli. Ama gördüğü rüyadan bahsetmezdi. Anneanneme söylemiş. İşte "Burak'ı böyle halde gördüm buradaydı" falan diye. Kendisi rahmetli olduktan 1 yıl sonra falan Anneannem bana öyle anı olarak anlatmıştı sonradan dank etti aynı rüyayı gördüğümüz. Allah Rahmet eylesin.
Anlatabilirim, aslinda ozel ama mezara goturmek de istemem. Bir zamanlar 19 yaslarinda iken psikolojim cok bozuk, gelecek kaygisi, evde hiçbir zaman varolmayan huzur, kiz arkadas teroru falan derken artik intihari dusunmeye baslamistim. Psikiyatra basvurma ihtiyaci hissettim ve gider gitmez psikiyatr bana su anda piyasada yasaklanmis bir ilacin antipsikotik antidepresan kombosunu yazdi. Neyse ben başladım bu ilaci kullanmaya, cok agir bir iolac gunlerim kayboluyor uyuyarak geciyor hiçbir seye enerjim yok falan. Bu beni bayağı bir rahatsiz ediyor iste. Kiz arkadasimla kiskanclik vakalari yuzunden buyuk bir kavga da ettim ve gorusmuyoruz. Bir gun evde oturuyorum aksam ustu bilgisayarim yanimda. Bir anda aşırı durtusel bir sekilde sinir patlamasi yasadim elimdeki kolay sisesini bilgisayarin icine doktum falan ve doktorun bana bu 3 kutu yazdigi ilaclarin hepsini lap diye yuttum. Yani aslinda plan yapmamistim bile sanki zihnim yonlendiriliyormus gibi. Yuttuktan sonra evden ciktim dusundum rahat kuytu bir yerde kivrilip gebereyim. Neyse giderken ankesorlu telefondan kiz arkadasimi aradim ona ben gidiyorum dedim. Nereye gidiyorsun falan diyordu suratina kapattim. Antalya isiklardayim isiklarin arka tarafinda perge diye deniz kenarinda falezlerin oldugu bir alan var. Gittim orada karanlik kuytu bir yerde bir kayanin ustune oturdum. Dusunuyorum ne yaptım ben falan gibi dusunceler geciyor kafamdan bir yandan da o sinir patlamasinin etkisi gecmemis inatciyim bayağı. Daha ilaclarin etki etmesine sure var, sonra bir anda uzerinde oturdugum kayanin ustunde hareket eden solucanlar gormeye başladım, korkup ayaga kalktim biraz da karanlik ortam tekrar oturdugum kayaya baktim milyonlarca solucan, bocek orumcek kayanin ustunu kaplamisti kaya gorunmuyordu. Ben ise gayet kendimdeydim, kafami kaldirdim arkamda birkac apartman var hepsi yerli yerinde normal gorunuyorlar halüsinasyon belirtileri oraya tasinmadi sadece kayanin ustunu oyle goruyordum. Gecmiste de halisunojenlere biraz maruz kalmis bir insan olarak hiç bu kadar net ve bir o kadar da izole bir halüsinasyon gormemistim. O anda Allah'in bana gelecegi izlettigini anladim. Cunku eger oradan kalkmasaydim orada olup gidecektim ve bedenimi kurtlanmis bir halde kokarken falan bulacaklardi cunku gercekten cok kuytu issiz bir yer pergenin kayaliklari. Neyse o halisunasyonu gorunce icimi bir korku sardi olmeye hazir olmadigimi hissettim. Eve dondum evim de Isiklar'da idi zaten o zamanlar. Aslinda ambulans arayip hastaneye gitmem lazimdi ama ben arayacak halde degildim odama gittim yattim aninda uyudum ilaclarin da etkisiyle sedyeye bindirdiklerini midemi yikadiklarini falan hatirliyorum 3 gun uyumusum ilaclarin etkisiyle, hastanede bir hemsire arada sirada gelip tansiyonumu olcup of ya falan deyip gozyasi dokuyordu basimda ufak tefek onlari hatirliyorum iste. Bu basima gelen vakalardan sadece bir tanesi. Cok onemli bir tane daha var cok ozel oldugu icin burada anlatamiyorum. O gun tanrinin beni korumaya calistigini hissettim. Uzun oldu biraz kusura bakmayin
Tabii bir de bunun sonrasi var. Sonra bana doktorun yazdigi ilaclar piyasadan cekildi birçok insanin intihar girisiminde bulunmasina sebe-p olmus olen kanalar olmus. Tabii Türkiye burasi dava filan acamazsin. Doktor'a ne oldu? Derseniz kanser oldu ve hayatini kaybetti kisa bir sure sonra.
Gordugum sey kesinlikle halisunasyon degildi, halisunojenler ile ilgili gayet bilgiliyim ve bircoguna maruz kalmisligim vardir. Yasadigim sey durugoruydu.
Aslinda dusunce gucunun senin gerceklerini nasıl degistirebildigini, kafanin icinden gecen hiçbir dusuncenin sadece sana ait olmadigini, tanrinin aslinda gercekten var oldugunu ve seni aldığın her nefese aklindan gecen her dusunceye kadar izledigini anlayabiliyorsun. Tabii herkes bu kadar farkinda ve sansli olmayabiliyor bu hayatta. Varligimiz basli baslina paranormal bir olay zaten.
Size göre öyle. Böyle hem kesin şekilde konuşup hem de biz aptalmışız göremiyormuşuz gibi konuşmanın anlamı yok. Farkında değiliz veya şanslı değiliz ne demek? Baya dümdüz inanmıyorum bu kadar.
Size göre öyle. Böyle hem kesin şekilde konuşup hem de biz aptalmışız göremiyormuşuz gibi konuşmanın anlamı yok. Farkında değiliz veya şanslı değiliz ne demek? Bayağı dümdüz inanmıyorum bu kadar.
Paranormal olay diye bir şey olmadığı için hayır, yaşamadım. Bu tarz zırvalara inanmıyorum. Nova Prospekt izleyip gaza gelme hocam, bir aralar fazla izliyordun onun etkisinde kalarak psikolojik olarak bir yanılsama hâli olmuş olabilir
Ben tanrinin varligini defalarca kez hissettim. Basimdan gecen en onemli paranormal olay bu. Daha fark etmeyenlerin de bir gun farketmesini diler, umit ederim.
Bana göre de sen gerçeği göremiyorsun. Bir fikire tutunmuşsun gerçekleri göremiyorsun. Herkesin fikri kendine. Millete "gerçeği göremiyorsun, şanssızsın sen" falan gibi saçma sapan şeyler söylemeyi bırakın lütfen.
Bana göre de sen gerçeği göremiyorsun. Bir fikire tutunmuşsun gerçekleri göremiyorsun. Herkesin fikri kendine. Millete "gerçeği göremiyorsun, şanssızsın sen" falan gibi saçma sapan şeyler söylemeyi bırakın lütfen.
Gercege oyle hiçbir caba gostermeyip Allah fakirlere yardim etmiyor demek ki yok gibi basit bir mantaliteyle ulasilmaz. Bilim sence gercegi Z kusagi ateist genclerin bilgilerine dayanarak mi cozuyor? Hayir. Gercek oyle lap diye gozunun onunde durmuyor deneyim lazim, sans lazim, farkindalik lazim en basta temelde inandigin bir deger olmasi lazim. Ben bunu zamane genclerinde goremiyorum cok basit mantikla ilerliyorlar oyle hicbir yere varamayacaklar.