Önceden bir iki dağıtım kullanmışlığım oldu ama Linux'un hiçbir şeyinden anlamıyorum. İlk defa akıllı telefon gören dayılar gibi kalırım yani. Sadece tarayıcıyı kullanmak için kuracağım. Tasarımı güzel olsa ve terminal açtırmasa iyi olur. Hayırlı geceler.
ZorinOS, Linux Mint ve Pardus.
Pardus cidden kullandım bir süre (3 ay falan) keyif aldım. Safe space'im gibi bir şey idi. Ama maalesef Hunt, LoL gibi oyunlar Linux'ta olmadığı için sildim.
Önceden bir iki dağıtım kullanmışlığım oldu ama Linux'un hiçbir şeyinden anlamıyorum. İlk defa akıllı telefon gören dayılar gibi kalırım yani. Sadece tarayıcıyı kullanmak için kuracağım. Tasarımı güzel olsa ve terminal açtırmasa iyi olur. Hayırlı geceler.
ZorinOS, Linux Mint ve Pardus.
Pardus cidden kullandım bir süre (3 ay falan) keyif aldım. Safe space'im gibi bir şey idi. Ama maalesef Hunt, LoL gibi oyunlar Linux'ta olmadığı için sildim.
Ubuntu'nun Snap olayları dışında pek bir problemi yok, çoğu donanımın en az sorun yaşayacağı dağıtım olabilir. Ve Ubuntu en stabil dağıtımlardan.
Linux Mint fena değil, özellikle Windows kullanıcıları için. Özellikle Xfce sürümü veya Debian tabanlı sürümleri eski veya taşınabilir sistemler için gayet güzel.
Olabilir, hocam. Bende de Linux Mint ile Zorin OS arasındaki tek fark kolaylık olarak Zorin OS'in daha iyi olması. Ağır çalışması bakımından ikisi de aynı. Bu, herkeste aynı olacak diye bir şey yok; işletim sistemi kullanılarak karar verilen bir şey. Mesela EndeavourOS kullanmıştım; Arch tabanlı olması sebebiyle zor olsa da optimizasyonu daha iyi gelmişti bana.