AstroTechAI
Çalışkan
Pürüzleri olsa da (biraz büyük pürüz) sanırım gene AMD alırım, çünkü daha ucuz oluyor.Linux'ta iyi çalışmasının sebebi her oyunun gölgelerinin yüklenmesi. Ancak bu durum kenarların bozulmasına etki etmiyor. Veya oyunda bulunan sadece AMD kartlarda oluşan ışık patlamalarına.
@AstroTechAI
Kaynak:
R5 7500F RX 7700XT sistemde oyunda takılmalar oluyor
Yeni sistem aldım, Windows 11 Home kurulu. Sistem özellikleri: RX 7700 XT ekran kartı R5 7500 F işlemci 1 TB SN580 SSD ASUS Prime A620M-K anakart DeepCool AG400 İşlemci soğutucu Windows güncelleştirmelerini yaptım, ekran kartı sürücüsü kurdum fakat oyunlarda arada takılıyor. 100 FPS gibi de...techolay.net
RX 6700 sistemde micro stuttering
Ey bilgisayar kurtları, ey ulu insanlar AMD'ye geçtiğimden beri Micro stuttering sorununu yaşıyorum. Sistemim: i5 12400F RX 6700 2x8 16 GB Aklımı kaybedeceğim lütfen su sorunu çözün. FPS problemim yok.techolay.net
Çözüldü: Ryzen 5 5500 RX 6600 sistemde drop sorunu
Merhaba, aşağıda belirttiğim özelliklere sahip bir sistemim var. Oyunlarda sürekli stutter sorunu yaşıyorum. Oyun sürekli takılıyor. Bazı oyunlarda aşırı fazla olurken bazılarında nadiren oluyor. Aşırı fazla stutter yaşadığım oyunlar CoD: Ghosts, Hellblade ve dahası... Cyberpunk ve Witcher 3'te...techolay.net
Oyunda 100+ FPS almama rağmen kasıyormuş gibi geliyor
Bu sorun tam olarak neden oluyor?techolay.net