Linux'ta iyi çalışmasının sebebi her oyunun gölgelerinin yüklenmesi. Ancak bu durum kenarların bozulmasına etki etmiyor. Veya oyunda bulunan sadece AMD kartlarda oluşan ışık patlamalarına.

@AstroTechAI

Kaynak:

Pürüzleri olsa da (biraz büyük pürüz) sanırım gene AMD alırım, çünkü daha ucuz oluyor.

Önceden bir iki dağıtım kullanmışlığım oldu ama Linux'un hiçbir şeyinden anlamıyorum. İlk defa akıllı telefon gören dayılar gibi kalırım yani. Sadece tarayıcıyı kullanmak için kuracağım. Tasarımı güzel olsa ve terminal açtırmasa iyi olur. Hayırlı geceler.

Linux Mint veya pop! OS deneyebilirsin.

R5 5600 - RTX 3060'lı PC'ye Zorin OS,
i5-2520M'li laptopa Pardus kurmaya karar verdim.
Ancak bir diskte hem Windows hem Linux kullanmak sorun çıkarır mı, birinde bozulmalar olursa diğerini etkiler mi bilmiyorum. Yine de deneyeceğim.

Teşekkürler hocalarım.

Windows'u güncellerken Linux O7 olabilir.

Linux'ta iyi çalışmasının sebebi her oyunun gölgelerinin yüklenmesi. Ancak bu durum kenarların bozulmasına etki etmiyor. Veya oyunda bulunan sadece AMD kartlarda oluşan ışık patlamalarına.

@AstroTechAI

Kaynak:

Burada aynı konulardan 1000 tane Nvidia için sayarım. Her ekran kartı firmasının sorunlu ürünü olur. Sektörün problemi bu. Ha, bu kullanıcını kaynaklı da olabilir tabii ki.

Burada aynı konulardan 1000 tane Nvidia için sayarım. Her ekran kartı firmasının sorunlu ürünü olur. Sektörün problemi bu. Ha, bu kullanıcını kaynaklı da olabilir tabii ki.
Say.

RX 6600XT'de oyun kasıyor gibi gelirken RTX 3060'da öyle bir sorun yaşamıyorum.