Basit ve kullanışlı not programı tavsiyesi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan MeReKGs67
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 16
  • Görüntüleme Görüntüleme 89
  • Etiketler Etiketler
    not önerisi
Ben basit bir adamım Yusuf İpek videosu görünce izlerim Hocam cevabınızı yapay zeka ile falan mı düzeltiyorsunuz noktalı virgüller falan dikkatimi çekti

Ben basit bir adamım Yusuf İpek videosu görünce izlerim Hocam cevabınızı yapay zeka ile falan mı düzeltiyorsunuz noktalı virgüller falan dikkatimi çekti
Yok hocam psikopatlık derecesine varan aşağılık kompleksim nedeniyle yazım yanlışı yaptığımda kendimi yaşamaya layık görmüyorum. Bundan dolayı yanıtı göndermeden önce 3-4 kez okur yazım kurallarına uygun hale getiririm.

Eyvallah hocam. Ben de bağlaç olan -de -da'yı düzgün yazınca kendimi Türkçe profesörü zannediyorum Anladığım kadarıyla Obsidian'de aradığım her şey fazlasıyla var. Hatırlatma kurma vs. Senkronizasyon için de Syncthing kullanacağım anladım.

Süper hocam. Bundan aylar yıllar sonra tonla dosya olacak orada bana kalırsa bir klasörde günlük yazmayı da deneyin. İyi geceler

Süper hocam. Bundan aylar yıllar sonra tonla dosya olacak orada bana kalırsa bir klasörde günlük yazmayı da deneyin. İyi geceler
klasörde günlük yazma mı? Hocam bir erkek olarak hiç alışkın değilim böyle şeylere

Klavye otomatik olarak Google Keep'i Google Jeep yapmış, fark etmedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…