Detaylar
Kim cevapladı?not_furware_virus.rom
Uzman
Linux Mint veya Fedora bak.
Linux Mint Xfce. Xfce sürümü oluyor.
elrondforwin
Uzman
Fedora. Linux Mint Xfce kullanirsaniz bu ne cok eski gozukuyor diyebilirsiniz 
Linux'a yeni gecen birine ben illa Windows'a benzer arayuz istiyorum demiyorsa GNOME oneriyorum.
Ayrica size onerilen herhangi bir dagitimdan devam edebilirsiniz. Siz sevdikten sonrasi pek onemli degil. Yeni baslayanlar icin arayuz onemli olabiliyor gozunuze hangisi hos gelirse onu kullanin gecin.
Linux'a yeni gecen birine ben illa Windows'a benzer arayuz istiyorum demiyorsa GNOME oneriyorum.
Ayrica size onerilen herhangi bir dagitimdan devam edebilirsiniz. Siz sevdikten sonrasi pek onemli degil. Yeni baslayanlar icin arayuz onemli olabiliyor gozunuze hangisi hos gelirse onu kullanin gecin.
- Makaleler
- 14
Linux Mint der geçerim. 
Yeni başlayacağın için Fedora kullanmanı önermem. Çünkü bazı programlar için veya donanım hızlandırmayı aktif etmek için ekstra repo eklemen vs... gerekiyor, bu yüzden zor gelir ve bezersin. En iyisi diğer arkadaşların da önerdiği gibi Mint ile başlayabilirsin.
Reend
Başarılı
Ubuntu sana çirkin geliyorsa GNOME pek sevmedin o halde. Linux Mint'e göz atabilirsin.
- Makaleler
- 10
Zorin OS önerebilirim. Windows 11'e benziyor ve kullanması basit bir arayüzü var. Ubuntu tabanlı diye hatırlamaktayım.
Yeni konular
-
-
-
-
POCO X8 Pro Max telefonun ekran renkleri çok soluk ve renksiz
- Evet gerçekten de öyle
-
-
-
Termal Macun, PTM7950, Ice Dragon Kryosheet - Hangisi tercih edilmeli?
- mortem.dll bulunamadı
Yeni mesajlar
-
Termal Macun, PTM7950, Ice Dragon Kryosheet - Hangisi tercih edilmeli?
- mortem.dll bulunamadı
-