Başka bir liseye nasıl nakil yapılır?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Reidon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 94

Reidon

Becerikli
Merhaba,

Şu anda 10.sınıfım. Seneye okul değiştirmeyi düşünüyorum. Okulu ve hocalarını 2 senede sevmeye çalıştım ama olmadı. Ders anlatmaya gayret göstermiyorlar.

OBP'min yettiği okullara baktığımda 91 OBP'li bir okul var, hedefim o. OBP 91 ama galiba liseye de bakılıyormuş. 9. sınıf ortalamam 67. Biraz da ortam değiştirip derslere odaklanmak istiyorum.

Sizce başvuru yaparsam kabul ederler mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
LGS puanı isteyen okullar 1 puan bile az olursa almıyorlar ancak OBP konusunda esnek davranıyorlar. Lâkin 91 olan okul 67 puanı olan öğrenciyi almaz, 80'lerde bir şey olsaydı olabilirdi. Ortaokul (4 yılın birleşimi) puanınız kaç?

E-devlet üzerinden e-Okul yönetim bilgi sistemi'ne giriş yapılarak nakil başvurusunda bulunabilirsiniz.

LGS puanı isteyen okullar 1 puan bile az olursa almıyorlar ancak OBP konusunda esnek davranıyorlar. Lâkin 91 olan okul 67 puanı olan öğrenciyi almaz, 80'lerde bir şey olsaydı olabilirdi. Ortaokul (4 yılın birleşimi) puanınız kaç?

E-devlet üzerinden e-Okul yönetim bilgi sistemi'ne giriş yapılarak nakil başvurusunda bulunabilirsiniz.
91.5000 obp hocam okul 91 le kapamış geçen sene.

Geri
Yukarı Alt