Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 22 Aralık 2023
- Makaleler
- 4
Kredi notu tamamen kredilerini ne kadar zamanında ödediğin ile alakalı. İki kartı da dengeli kullanırsan da içeride borç bırakmazsan kredi notunu aksine daha iyi etkilersin. Yine de istediğin kadar borç öde gelir beyanı çok önemli.
Veira 87
Üstün
Büyük konuşmayı sevmem fakat borçları aksatmam diye düşünüyorum. Şu anlık bu limitler bana fazlasıyla yeter. İleride artmazsa sıkıntı yaşarım muhtemelen.Kredi notu tamamen kredilerini ne kadar zamanında ödediğin ile alakalı. İki kartı da dengeli kullanırsan da içeride borç bırakmazsan kredi notunu aksine daha iyi etkilersin. Yine de istediğin kadar borç öde gelir beyanı çok önemli.
Bir yerde de şey okumuştum: toplam limit hakkını tek karta yığmaktansa iki/üç kart arasında bölüştürmek kredi notunu daha olumlu etkiliyormuş. Hurafede olabilir.
Talepte bulunuyorum zaten fakat Garanti arttırmıyor. 25 bin TL'den yukarıya çıkmıyor. Yapı Kredi 15 bin TL'yi onayladı hemen.Kredi kartı limitinin artmasını istiyorsan bankaya bu yönde talepte bulunman gerek.
Grimoire Weiss 17
Yetkin
Yanlış anlamazsanız birşey sorucam. Ben geçen sene başvurmuştum 1900 TL limit verdiler. Siz ekstra talepte bulundunuz mu? Hep mi limit böyleydi?Şimdi bende Bonus Genç var. Onun limiti 25.000 TL. Yapı Kredi Play kartı 15.000 TL limit ile onaylandı. Bu kartı da alırsam kredi notum olumsuzlaşır mı ve Garanti kartın limiti zora girer mi?
Veira 87
Üstün
Yaklaşık 9 ay 1300 TL ile kaldı limit. Sonra bir anda 25 bin TL yaptılar. Aktif kullanım önemli sanırım.Yanlış anlamazsanız birşey sorucam. Ben geçen sene başvurmuştum 1900 TL limit verdiler. Siz ekstra talepte bulundunuz mu? Hep mi limit böyleydi?
Limit artsın diye gelir belgesi vs. vermedim bu arada. Belgeleyeceğim bir gelirim de yok şu an.
Grimoire Weiss 17
Yetkin
Tamamdır bu bilgi için çok teşekkür ederim. Benim KMH 11 bin oldu, kart için kendim manuel başvuruyorum hep reddediliyor.Yaklaşık 9 ay 1300 TL ile kaldı limit. Sonra bir anda 25 bin TL yaptılar. Aktif kullanım önemli sanırım.
Limit artsın diye gelir belgesi vs. vermedim bu arada. Belgeleyeceğim bir gelirim de yok şu an.![]()
Kredi notum da 1485 ,hiç gecikmeli ödemem yok.
Learnof 22
Üstün
- Makaleler
- 2
Benim bankalardan aldığım bilgiye göre her vatandaşın kendine öz bir müşteri limiti var. Toplam limitin bankalarda bölünür. Diyelim ki senin vatandaş olarak 100k limitin var. Bir bankaya üyesin ve kredi kartı 50k limitli. Başka bir bankadan veya kendi kullandığın bankadan alabileceğim limit en fazla 50k olur ve bu sana zarar vermez. Bir gün tek kart için 100k limite ihtiyaç duyarsan işte o zaman zora sokar. Kredi notunu her çarşamba salı Findeks uygulamasından ücretsiz olarak görebilirsin.
Son düzenleme:
Veira 87
Üstün
Doğrudur fakat benim anlamadığım nokta benim öz limitim demek ki 40 bin TL ve üzeri (25 +15). Peki Garanti niye 25'te sabit kalıyor da arttırmıyor. Bankaları anlamak zor doğrusu.Benim bankalardan aldığım bilgiye göre her vatandaşın kendine öz bir müşteri limiti var. Toplam limitin bankalarda bölünür. Diyelim ki senin vatandaş olarak 100k limitin var. Bir bankaya üyesin ve kredi kartı 50k limitli. Başka bir bankadan veya kendi kullandığın bankadan alabileceğim limit en fazla 50k olur ve bu sana zarar vermez. Bir gün tek kart için 100k limite ihtiyaç duyarsan işte o zaman zora sokar.
Salı değil miydi?Kredi notunu her çarşamba Findeks uygulamasından ücretsiz olarak görebilirsin.
Finansal Hayatın Burada | Findeks
Türkiye'nin önde gelen dokuz bankasının ortaklığı ile kurulan Kredi Kayıt Bürosu, Findeks'i sunar.
Learnof 22
Üstün
- Makaleler
- 2
Çarşamba olarak kalmış aklımda. Evet Salıymış. Düzeltme için teşekkürler.Doğrudur fakat benim anlamadığım nokta benim öz limitim demek ki 40 bin TL ve üzeri (25 +15). Peki Garanti niye 25'te sabit kalıyor da arttırmıyor. Bankaları anlamak zor doğrusu.
Salı değil miydi?
Finansal Hayatın Burada | Findeks
Türkiye'nin önde gelen dokuz bankasının ortaklığı ile kurulan Kredi Kayıt Bürosu, Findeks'i sunar.www.findeks.com
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
-
-
Ziraat Bankası VISA kart başvurusu nasıl yapılmalı?
- Nikki Freeman
-