tgrponeneel

Gelişen
Öğrenci kartı çıkaramıyorum. Kız kardeşim veya ablam çıkarsa ben kullansam bir şey olur mu? Yapay zeka resim çıkıyor, yasak vs. dedi.

Evet, otobus kartinizi bastiginizda resim cikiyor. Suc mu bilemiyorum, sofor fark edip bisey diyebilir yada hic umursamayadabilir.

Şu konuya cevap verilmesi bile riskli. Okuttuğunuz an metrobüs olsun; metro olsun; otobüs olsun görüyorlar. Siz o cihazı görmüyorsunuz bazı yerlerde ama onların görebileceği nokta var. Şoför hayırdır kardeşim kartını ver bakayım bile diyebilir. O yüzden girme bu işlere.

Kendi kartını çıkar kendin mavi kart kullan öğrenci çıkaramıyorsan. Kimsenin başkasının kartını kullanarak hakkını yememiş olursun. Bu durumdan dolayı çok kavgalara şahit oldum.

Öğrenci kartı çıkaramıyorum. Kız kardeşim veya ablam çıkarsa ben kullansam bir şey olur mu? Yapay zekâ resim çıkıyor, yasak vs. dedi.

Adana'daki kentkartlarda otomatik yüz tanıma sistemi var direk yüz eşleştirilemedi diye hata veriyor fakat bu uygulama olmayan yerlerde durum yasak olarak nasıl işler bilgim yok @Şişman Adam daha çok bilgili bu konuda.

Merhaba,

Her ne kadar TCK kapsamında veya başka bir kanun kapsamında suç oluşturmasa da fark edildiği takdirde ulaşım hizmetleri konusunda çeşitli yasaklar veya idari para cezası alabilirsiniz. Tavsiye etmiyorum.

Kolay gelsin.