Aterz

Becerikli
Merhaba arkadaşlar,

Aracın baskı balatasının bittiğini hissediyorum. 1’den 2’ye geçerken zorlanması, R’ye taktığımda geçmemesi, debriyajın kavraması vs. gibi sinyaller vermeye başladı. Bakım zamanı da geldi zaten. İstanbul’da önerebileceğiniz bir sanayi ustası var mıdır? Bu işi kurumsal olarak yapan yerler varsa tercihim olur.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uzun zamandır aracın bakımlarını Bosch car serviste yaptırıyorum hocam. Yetkili olduğu için garantisi varsa bile çıkmıyor. Ne kendi servisi gibi aşırı pahalı ne de sanayi gibi yan sanayi ürünler kullanıyor. Yağı, filtresi hepsi Bosch marka güzel ürünler. Aynı şekilde mekanik onarımlar için de gidebilirsiniz. Tavsiye ederim. En azından size yakın yerin numarasını bulun bir fiyat teklifi alın derim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uzun zamandır aracın bakımlarını Bosch car serviste yaptırıyorum hocam. Yetkili olduğu için garantisi varsa bile çıkmıyor. Ne kendi servisi gibi aşırı pahalı ne de sanayi gibi yan sanayi ürünler kullanıyor. Yağı, filtresi hepsi Bosch marka güzel ürünler. Aynı şekilde mekanik onarımlar için de gidebilirsiniz. Tavsiye ederim. En azından size yakın yerin numarasını bulun bir fiyat teklifi alın derim

Teşekkür ederim hocam. Mutlaka arayacağım.

Otopratik tavsiye ederim, arkasında Sabancı Holding güvencesi var. Kurumsal bir firma. Aracınız garantili olsa bile bakımı buradan yaptırdığınızda özel anlaşmaları sayesinde aracınız garantiden çıkmıyor. İstanbul'da birçok şubesi var ve oldukça esnekler, isterseniz orijinal parça veya yan sanayi alıp kendiniz de götürebiliyorsunuz. Ben de Kocaeli şubesini yetkili servis ile birlikte aktif olarak karma şekilde kullanıyorum. İşçilik fiyatları da gayet makul.

Otopratik tavsiye ederim, arkasında Sabancı Holding güvencesi var. Kurumsal bir firma. Aracınız garantili olsa bile bakımı buradan yaptırdığınızda özel anlaşmaları sayesinde aracınız garantiden çıkmıyor. İstanbul'da birçok şubesi var ve oldukça esnekler, isterseniz orijinal parça veya yan sanayi alıp kendiniz de götürebiliyorsunuz. Ben de Kocaeli şubesini yetkili servis ile birlikte aktif olarak karma şekilde kullanıyorum. İşçilik fiyatları da gayet makul.

Tavsiyeniz için teşekkür ederim. Elinize sağlık