Detaylar
Kim cevapladı?Impacto
Çalışkan
Muhtemelen oynamışsındır ama ;
Metro serisi
The Last of Us
Ghost of Tsushima hemen sarmayabilir
Dead Space
Far Cry 3 aklıma şimdilik bunlar geliyor. Bi de zamanında oyun dergisi vs. gibi bişeyden dağıtılmış sanırım arkadaş vermişti Trine diye bir oyun var hiç tahmin etmezdim acayip sardı sonra 2.cisi çıkmıştı oda güzeldi.
Metro serisi
The Last of Us
Dead Space
Far Cry 3 aklıma şimdilik bunlar geliyor. Bi de zamanında oyun dergisi vs. gibi bişeyden dağıtılmış sanırım arkadaş vermişti Trine diye bir oyun var hiç tahmin etmezdim acayip sardı sonra 2.cisi çıkmıştı oda güzeldi.
Son düzenleme:
erdym
Üstün
Ben crack oynadım, vallahi değecek oyun değil hikayesi 7 saat falan çok hızlı bitiyor yalandan da bir tane Online'ı var ama oynayan kalmış mıdır şüpheli varsa da hayatsızlardır.
Josh
Uzman
Muhtemelen oynamışsındır ama;
Metro serisi
The Last of Us
Dead Space
Far Cry 3 aklıma şimdilik bunlar geliyor. Bir de zamanında oyun dergisi vs. gibi bir şeyden dağıtılmış sanırım arkadaş vermişti Trine diye bir oyun var hiç tahmin etmezdim acayip sardı sonra 2.cisi çıkmıştı oda güzeldi.
Evet ghost of tushima ve Dead Space harici hepsini oynadım. TLOU bile RDR2'den daha fazla sarmıştı.
Impacto
Çalışkan
Dead Space eski ama güzeldir. Oynamadım ama Callisto Protocol daha yeni ve benzeri bir oyun muhtemelen iyidir. Ek olarak Alan Wake 1, Tomb Raider, Bioshock ve Uncharted diyelim.Evet ghost of tushima ve Dead Space harici hepsini oynadım. TLOU bile RDR2'den daha fazla sarmıştı.
Son düzenleme: