Darth Maul Deneyimli Katılım 1 Ocak 2024 Mesajlar 942 Makaleler 2 Çözümler 1 Beğeniler 1.383 Yer /home/ 13 Mayıs 2024 #1 Konuyu oluşturduktan sonra başlık hatalarını düzeltmek için kısa bir süreliğine başlığı değiştirebilmeliyiz. Artı 23 Eksi
Konuyu oluşturduktan sonra başlık hatalarını düzeltmek için kısa bir süreliğine başlığı değiştirebilmeliyiz.
Koneko Toujou Üstün Katılım 16 Ocak 2024 Mesajlar 4.859 Çözümler 35 Beğeniler 6.268 Yer Cehennemin dibi 13 Mayıs 2024 #2 Darth Maul dedi: Konuyu oluşturduktan sonra başlık hatalarını düzeltmek için kısa bir süreliğine başlığı değiştirebilmeliyiz. Genişletmek için tıkla... Artıladım çünkü bazen moderatörlerin gözünden kaçan yazım hataları olabiliyor. Bunu bazen konuyu bitirip yayınladıktan sonra fark edebiliyoruz.
Darth Maul dedi: Konuyu oluşturduktan sonra başlık hatalarını düzeltmek için kısa bir süreliğine başlığı değiştirebilmeliyiz. Genişletmek için tıkla... Artıladım çünkü bazen moderatörlerin gözünden kaçan yazım hataları olabiliyor. Bunu bazen konuyu bitirip yayınladıktan sonra fark edebiliyoruz.
Qhan Yetkin Katılım 23 Aralık 2023 Mesajlar 524 Çözümler 8 Beğeniler 656 13 Mayıs 2024 #3 Koneko Toujou dedi: Artıladım çünkü bazen moderatörlerin gözünden kaçan yazım hataları olabiliyor. Bunu bazen konuyu bitirip yayınladıktan sonra fark edebiliyoruz. Genişletmek için tıkla... Raporlayarak düzeltebilirsiniz.
Koneko Toujou dedi: Artıladım çünkü bazen moderatörlerin gözünden kaçan yazım hataları olabiliyor. Bunu bazen konuyu bitirip yayınladıktan sonra fark edebiliyoruz. Genişletmek için tıkla... Raporlayarak düzeltebilirsiniz.
KS KS Darth Maul Deneyimli Katılım 1 Ocak 2024 Mesajlar 942 Makaleler 2 Çözümler 1 Beğeniler 1.383 Yer /home/ 13 Mayıs 2024 #4 Qhan dedi: Raporlayarak düzeltebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Saçma, iki saniyelik iş için rapora ne gerek var?
Qhan dedi: Raporlayarak düzeltebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Saçma, iki saniyelik iş için rapora ne gerek var?
John Moyer Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 1.496 Makaleler 1 Çözümler 20 Beğeniler 2.235 13 Mayıs 2024 #5 Darth Maul dedi: Konuyu oluşturduktan sonra başlık hatalarını düzeltmek için kısa bir süreliğine başlığı değiştirebilmeliyiz. Genişletmek için tıkla... Düzelttikten sonra moderatörlerin onayına girse faydalı olabilir aslında.
Darth Maul dedi: Konuyu oluşturduktan sonra başlık hatalarını düzeltmek için kısa bir süreliğine başlığı değiştirebilmeliyiz. Genişletmek için tıkla... Düzelttikten sonra moderatörlerin onayına girse faydalı olabilir aslında.
Caner Uncu Moderasyon Üyesi Kıdemli Moderatör Kritik Müdahale Uzmanı Rapor Bitirici İlk 1.000! Katılım 17 Aralık 2023 Mesajlar 8.834 Makaleler 12 Çözümler 178 Beğeniler 17.193 Yer Çorum 13 Mayıs 2024 #6 Konu onay sürecindeyken değiştirebilmek güzel olur, artıladım.
madelyn Üstün İlk 1.000! Katılım 17 Aralık 2023 Mesajlar 1.684 Çözümler 11 Beğeniler 5.941 13 Mayıs 2024 #7 Mantıklı, hem rapor sistemindeki yük de bir nebze azalır. Kötüye kullanan olursa da uyarı çakarsın bak bakayım kullanan olur mu.
Mantıklı, hem rapor sistemindeki yük de bir nebze azalır. Kötüye kullanan olursa da uyarı çakarsın bak bakayım kullanan olur mu.
Qhan Yetkin Katılım 23 Aralık 2023 Mesajlar 524 Çözümler 8 Beğeniler 656 13 Mayıs 2024 #8 Darth Maul dedi: Saçma, iki saniyelik iş için rapora ne gerek var? Genişletmek için tıkla... Yaptığınız başlığı en başta kontrol etmek de 2 saniye sürüyor. Yine de gözünüzden kaçarsa raporlayınca düzeltiyorlar sağolsunlar.
Darth Maul dedi: Saçma, iki saniyelik iş için rapora ne gerek var? Genişletmek için tıkla... Yaptığınız başlığı en başta kontrol etmek de 2 saniye sürüyor. Yine de gözünüzden kaçarsa raporlayınca düzeltiyorlar sağolsunlar.
KS KS Darth Maul Deneyimli Katılım 1 Ocak 2024 Mesajlar 942 Makaleler 2 Çözümler 1 Beğeniler 1.383 Yer /home/ 2 Haziran 2024 #9 @Enes3078