Mesela bir tane indirim paylaşıyorum, ardından bir tane daha güzel bir indirim görüyorum. Fakat yeni konuyu açma süresini bekleyene kadar indirim bitiyor. Zaten konular moderatör onayından geçiyor, süre kısıtlaması kalkabilir.
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 6 Temmuz 2025
- Makaleler
- 1
Bana mantıklı geldi. Artıladım.
ErlikÇağlar
Üstün
- Makaleler
- 7
Acmistim ben bu oneriyi daha once. "Planlanmiyor" dediler. İnsallah bu konuyu yaparlar bari.
Umudu kesmek yok.
Umudu kesmek yok.
Testo Unit
Üstün
- Makaleler
- 4
Belirli katı şartlar olursa mesela 2000 mesaj 20 çözüm gibi iyi olur.
Suistimal edilir diye düşünüyorum, şartlı olmalı örnek veriyorum 6 aylık üyelik 500 mesaj.
İnsanlar foruma sadece teknik destek için değil sohbet içinde girebiliyor, çözüm dışında şartlı olmalı. Mesela benim bilgisayar ve teknoloji konusunda neredeyse hiç bilgim yok, ama forumda genellikle alternatif hayat kısmında takılıyorum 1500 mesajım var ve sadece 1 çözümüm var.Belirli katı şartlar olursa mesela 2000 mesaj 20 çözüm gibi iyi olur.
Testo Unit
Üstün
- Makaleler
- 4
İnsanlar foruma sadece teknik destek için değil sohbet içinde girebiliyor, çözüm dışında şartlı olmalı. Mesela benim bilgisayar konusunda neredeyse hiç bilgim yok ama forumda genellikle alternatif hayat kısmında takılıyorum 1500 mesajım var.
Örnek verdim sadece.
SunseTTime
Uzman
Sıcak fırsatlar için bence de mantıklı. Geçen 29K küsüre RX 9070 XT paylaştı birisi, onaylanana kadar bitmiş. En basitinden aklıma gelen bu oldu.
Bazen 100 liralık indirime bile konu açanlar olabilir, sırf konu sayısını yüksek tutmak için (ne kadar anlamsız olsa da.) en ufak indirime bile 5 - 10 tane konu açılabilir. Bunun önüne geçmek için bu süreyi kaldırmıyor olabilirler.
SunseTTime
Uzman
Takip edilir, ceza verilir ve ilgili kişiler konu açamaz. Kısa ve net çözüm.Bazen 100 liralık indirime bile konu açanlar olabilir, sırf konu sayısını yüksek tutmak için (ne kadar anlamsız olsa da.) en ufak indirime bile 5 - 10 tane konu açılabilir. Bunun önüne geçmek için bu süreyi kaldırmıyor olabilirler.
Takip edilir, ceza verilir ve ilgili kişiler konu açamaz. Kısa ve net çözüm.
Net fakat gereksiz bir çözüm üzgünüm, hani indirim kategorisi o kadar kalabalık bir bir yer değil fakat modların bu esnada üyelerle yaşayacağı tartışma da cabası.
Üstelik indirim iyi bir indirim olsa da adam 5 tane iyi indirim bulsa ana sayfanın yarısı indirim konusuyla doluyor, mantıksız yani süresiz olması. Ya da indirim konularının süresi kaldırılır ama konu dışı kategorisi gibi ana sayfaya düşmez.
Yeni konular
-
Uygun fiyatlı markaların monitörleri alınır mı?
- EmirEffect
-
-
-
-
-
-
-
-