Mesela bir tane indirim paylaşıyorum, ardından bir tane daha güzel bir indirim görüyorum. Fakat yeni konuyu açma süresini bekleyene kadar indirim bitiyor. Zaten konular moderatör onayından geçiyor, süre kısıtlaması kalkabilir.
Detaylar
Kim cevapladı?SunseTTime
Uzman
Gerekli şartlar olur, onu sağlayan kişilerde onay süresi kısaltılır. Böylece durumu suistimal edemezler diye düşünüyorum.Net fakat gereksiz bir çözüm üzgünüm, hani indirim kategorisi o kadar kalabalık bir bir yer değil fakat modların bu esnada üyelerle yaşayacağı tartışma da cabası.
Üstelik indirim iyi bir indirim olsa da adam 5 tane iyi indirim bulsa ana sayfanın yarısı indirim konusuyla doluyor, mantıksız yani.
Katılmıyorum, gereksiz yük ama fikrine saygı duyarım.Gerekli şartlar olur, onu sağlayan kişilerde onay süresi kısaltılır. Böylece durumu suistimal edemezler diye düşünüyorum.
- Makaleler
- 3
İndirim kategorisinde X konu açan kişiler ayrı bir user group'a alınıp onlarda o kategori icin sure kaldirilabilir.
Suistimal edenden kaldırılır.
Katılıyorum. Aktif benle birlikte 4-5 kişi falan var kategoride.İndirim kategorisinde X konu açan kişiler ayrı bir user group'a alınıp onlarda o kategori icin sure kaldirilabilir.
Katılmıyorum. Suisitimale çok açık bir durum olur. Bir kişi 2 saniye eğlenecek diye yapmaya gerek yok.
Eğer ME uygun görürse şöyle olabilirdi mesela:
Gerçekten bir indirim paylaşılacaksa ve 20 dakika süre içerisinde paylaşılması gerekiyorsa önceki paylaşılan konuya rapor atılarak indirim bağlantısı eklenebilir ve raporu çözen moderatör o konuyu açtırabilir. Böylelikle hem sistem korunur hem de konu açılır.
Gerçekten bir indirim paylaşılacaksa ve 20 dakika süre içerisinde paylaşılması gerekiyorsa önceki paylaşılan konuya rapor atılarak indirim bağlantısı eklenebilir ve raporu çözen moderatör o konuyu açtırabilir. Böylelikle hem sistem korunur hem de konu açılır.
Moderatörler aktif olmadığında ne olacak peki? Yine indirim bitmiş olacak sonuçta. Bazı konu onayları uzun sürebiliyor.Katılmıyorum. Suisitimale çok açık bir durum olur. Bir kişi 2 saniye eğlenecek diye yapmaya gerek yok.
Moderatörler aktif olmadığında çok zeki bir arkadaşımız bu durumu kullanarak +18 içerikli konular açsa veya bu tarza yönelik bir hareket olsa ne olacak peki? Yine forum düzeni bozulmuş olacak.Moderatörler aktif olmadığında ne olacak peki? Yine indirim bitmiş olacak sonuçta. Bazı konu onayları uzun sürebiliyor.
Herhangi bir konu sınırı konulmak istese de bu sefer çok güzel indirim yakalayan kişi paylaşamayacak.
Biz aktif olduğumuz süreç içerisinde elimizden geldiğince en hızlı şekilde konuları onaylıyoruz zaten. Ufak tefek aksaklıklar olabilir ancak dediğiniz gibi uzun süreli bir aksaklık pek olası değil.
E iyi de moderatör denetiminden geçiyor zaten; onaylamazsınız, ban atar geçersiniz. Benim istediğim şey, süre sınırının olmaması. “Moderatör onayından geçmesin.” demiyorum.Moderatörler aktif olmadığında çok zeki bir arkadaşımız bu durumu kullanarak +18 içerikli konular açsa veya bu tarza yönelik bir hareket olsa ne olacak peki? Yine forum düzeni bozulmuş olacak.
Son düzenleyen: Moderatör:
En mantıklı şey, kötü kullanana da uyarı çakılır geçilir.İndirim kategorisinde X konu açan kişiler ayrı bir user group'a alınıp onlarda o kategori icin sure kaldirilabilir.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
HyperX Cloud 2 için döner menteşe nereden alınabilir?
- Paşam Hoşgeldin
-