Detaylar
Kim cevapladı?Evet sadece sakal için kullanacağım, en fazla 1500 diyebilirim.Sadece sakal mı olacak? Bir de ortalama bütçe nedir?
Linkteki de güzel duruyor.
Kendim ise One Blade olanını kullanıyorum.
O fiyat bandında çeşitli başlık arıyorsanız Braun'un ürünleri mevcut. Yok bana uzunluğu ayarlasın gerisini hallederim biraz da kaliteli olsun derseniz Remington'un MB(500 gibi) serisine bakabilirsiniz. Bende Philips mevcut ama o bütçenizi aşıyor diye önermedim.Evet sadece sakal için kullanacağım, en fazla 1500 diyebilirim.
5000 serisi var o fiyata ona baksa daha iyi sanki.Linkteki de güzel duruyor.
@NanoMetre elbette seçenekler var. Ben genelde sıfıra yakın aldığım için One Blade bana güzel geldi. Arkadaştan görmüştüm.
Ben de tabiri caizse sinek kaydı aldığım (pek sakalı sevmem de@NanoMetre elbette seçenekler var. Ben genelde sıfıra yakın aldığım için One Blade bana güzel geldi. Arkadaştan görmüştüm.
Fakat 5000 serisi dediğim attığınız 3000 serisiyle aynı kategoride (bakım seti) olduğundan belirttim.
Satın al: Philips All-in-One Trimmer 5000 Serisi MG5920/15 5000 Serisi
Yüz, saç ve vücutta kullanılmak üzere tasarlanan, kaliteli 10 başlığa sahip bu çok yönlü düzeltici ile tarzınızı kişiselleştirin. Kendiliğinden bilenen paslanmaz çelik bıçaklar, hassas şekillendirme için yağlanmaya gerek olmadan ilk günkü kadar keskin kalır.
- Makaleler
- 1
Ben bunu kullanıyorum, iyi bir makine. Sakal-bıyık çok sert olmadığı için neredeyse tertemiz yapıyor.Linkteki de güzel duruyor.
Hocam sende kaç başlıklısı var, en uzunu kaç mm'lik bakabilir misin? Sitesine girdiğimde bulamamıştım sanırım buna baktığımda.Ben bunu kullanıyorum, iyi bir makine. Sakal-bıyık çok sert olmadığı için neredeyse tertemiz yapıyor.
Sitesinde en altta belirtiyor:Hocam sende kaç başlıklısı var, en uzunu kaç mm'lik bakabilir misin? Sitesine girdiğimde bulamamıştım sanırım buna baktığımda.
Satın al: Philips Multigroom series 3000 9'u 1 arada, Sakal ve Saç MG3740/15 9'u 1 arada, Sakal ve Saç
Bu dayanıklı hepsi bir arada düzeltici ile haftanın her günü yeni bir görünüm elde edin. 9 premium başlığa sahip bu düzeltici sayesinde tam olarak istediğiniz sakal/bıyık ve saç stiline sahip olun.