Başlık Seçeneği Bol Tıraş Makinesi Önerisi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 4615
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 15
  • Görüntüleme Görüntüleme 449
  • Etiketler Etiketler
    tıraş makinesi

4615

Başarılı
Başlık seçeneği bol ve uygun fiyatlı bir makine arıyorum, sakalları en azından 15mm uzunlukta düzeltmeme yarayacak bir başlık şart.

Sadece sakal mı olacak? Bir de ortalama bütçe nedir?

Evet sadece sakal için kullanacağım, en fazla 1500 diyebilirim.
O fiyat bandında çeşitli başlık arıyorsanız Braun'un ürünleri mevcut. Yok bana uzunluğu ayarlasın gerisini hallederim biraz da kaliteli olsun derseniz Remington'un MB(500 gibi) serisine bakabilirsiniz. Bende Philips mevcut ama o bütçenizi aşıyor diye önermedim.

5000 serisi var o fiyata ona baksa daha iyi sanki.

@NanoMetre elbette seçenekler var. Ben genelde sıfıra yakın aldığım için One Blade bana güzel geldi. Arkadaştan görmüştüm.
Ben de tabiri caizse sinek kaydı aldığım (pek sakalı sevmem de ) için bu yuvarlak başlıklı modeli ya da direkt jilet kullanıyorum.

Fakat 5000 serisi dediğim attığınız 3000 serisiyle aynı kategoride (bakım seti) olduğundan belirttim.

Ben bunu kullanıyorum, iyi bir makine. Sakal-bıyık çok sert olmadığı için neredeyse tertemiz yapıyor.
Hocam sende kaç başlıklısı var, en uzunu kaç mm'lik bakabilir misin? Sitesine girdiğimde bulamamıştım sanırım buna baktığımda.

Hocam sende kaç başlıklısı var, en uzunu kaç mm'lik bakabilir misin? Sitesine girdiğimde bulamamıştım sanırım buna baktığımda.
Sitesinde en altta belirtiyor:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…