Başvurulabilecek burs önerileri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan SF26
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 131
  • Etiketler Etiketler
    önerileri

SF26 62

Üstün
Astronomi ve Uzay Bilimleri bölümündeyim bu sene hazırlığı geçtim yani daha 1.sınıfa yeni geçmiş birisiyim. Başvurulabilecek burslar arıyorum. Geçen sene İBB bursunu aldım, KYK burs olarak alıyorum.
TEV/ÇYDD/Anadolu Vakfı gibi burslara başvurmak istiyorum ama başvurularla alakalı bilgim hiç yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim dönemimde Atatürkçü Düşünce Derneği ve Cumhurbaşkanlığı gibi karşılıksız burslar vardı. Büyük ihtimalle hala vardır.

Benim dönemimde Atatürkçü Düşünce Derneği ve Cumhurbaşkanlığı gibi karşılıksız burslar vardı. Büyük ihtimalle hala vardır.
VGM bursunun KYK aldığımız zaman alınamadığını söyleyen vardı, doğru mu?

TEV, ÇYDD ve Anadolu Vakfı'nın başvurularını Eylül ayından itibaren düzenli takip edin hocam. Sabancı Vakfı, Vehbi Koç Vakfı ve üniversitenizin kendi burs duyurularına da bakabilirsiniz. Yalnız, bazı vakıflar başka kurumdan burs alan öğrencilere burs vermiyor; şartları mutlaka okuyun. Ayrıca, KYK bursu alırken VGM bursu alamazsınız, ancak KYK kredisi alıyorsanız VGM bursunu kazanma şansınız oluyor.

Vgm nedir bilmiyorum ama ben KYK ile birlikte cumhurbaşkanlığı bursunu almıştım.

VGM, Kültür ve Turizm Bakanlığı'na bağlı Vakıflar Genel Müdürlüğü hocam. Üniversite öğrencilerine karşılıksız burs veriyor.

Bir de karşılıksız burslarda başarı kriteri vardı, benim zamanımda. Ders bırakınca anında kesiyorlar.

Vehbi Koç Bursu'nu alamıyorum İÜHF'den olmadığım için. Sabancı için puanım tutmuyor. KYK bursu alıyorum.
Anadolu Vakfı ve TEV aynı anda alınamayacağı için hangisini seçmem daha mantıklı olur ikisi birden çıkarsa?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…