xwa

Yetkin
Sizce günümüzde hangi oyun/oyunlar 10/10'u hak ediyor? Eski bir oyun da olabilir, illa güncel olmak zorunda değil.
2010-2024 yılları arasında çıkmış olması yeterli.

Son düzenleyen: Moderatör:
The Elder Scrolls V: Skyrim derdim. Çok büyük eksiklikleri olsa da açık dünyası hala bir oynama sebebi benim için.
Modlandıktan sonra bambaşka bir oyuna dönebiliyor, ayrıca verdiği hava çok güzel fakat modlanmadan günümüzde çok eksiği kalıyor. Herkese hitap etmeyen bir oyun olsa da Medieval temasını bu kadar iyi kullanan başka bir oyun yok, modlanmadan bile minimum 7 veya 8 puanı hak ediyor derdim.

Hocam bir sürü var. Özellikle her bir detayı için uğraşılan oyunlar çok güzeldir zaten.

Çok oynamadım ama RDR 2, GTA V, GTA SA, GTA IV, BG 3, Starfield oyunları aşırı detaylı ve özenlidir ama oynanış olarak o kadar da sarmıyorlar. Bir Starfield FPS shooter olmasından oynattırıyor kendini.

Çok oynadıklarım arasında; Dark Souls Remastered, II, III, Elden Ring, Cyberpunk 2077, Legend of Zelda oyunları, Fallout 3 ve New Vegas ustalık eseridir.

Yine eski zamanların efsane Pokemon oyunları da çok iyidir.

God of War konusunda kararsızım. Özellikle Ragnarök, o kadar çok sinematik yerleştirmişler ki birinci oyunun güzel atmosferini söküp almış yani.

Elder Scroll oyunları da oynanıştan fena kaybediyor yani. Aynı ekibin Fallout oyunları FPS shooter olmasından kurtarıyor da bunlar oynanmayacak derecede kötü bir oynanışı var yani.