Başyapıt dediğiniz oyun/oyunlar hangileri?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan xwa
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 48
  • Görüntüleme Görüntüleme 1B
  • Etiketler Etiketler
    oyun oyunlar
Hikayesi biraz daha iyi olsa başyapıt olarak The Last of Us Part 2 diyebilirdim ama şu an ki hikayesi ve özellikle finalle başyapıt olmaya uzak. Benim nazarımda başyapıt demek her şeyiyle iyi olan oyundur. Ve buna en çok yaklaşan oyunda benim için Max Payne 2

Diablo II, Knight. Başka da oyun bilmem zaten ama benim için başyapıt Diablo II. Ben biraz eskide kaldım oyun konusunda.

Sizce günümüzde hangi oyun/oyunlar 10/10'u hak ediyor? Eski bir oyun da olabilir, illa güncel olmak zorunda değil.
2010-2024 yılları arasında çıkmış olması yeterli.

CS:GO.

Son düzenleyen: Moderatör:
The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom, daha iyi açık dünya macera oyunu gelmedi, Nintendo daha iyisini yapana kadar da gelmeyecek büyük ihtimalle.

Baldur's Gate 3, rol yapma oyunu teriminin tam karşılığı, aynı zamanda unutulmaz bir macera. "Dünyanın en iyi oyunu" diye bir şey var olsaydı bu Baldur's Gate 3 olurdu.

Sekiro: Shadows die Twice, dünyanın en iyi, en tatmin edici aksiyon oyunu, oyun dünyasında combat designı baştan yazması, ondan sonra çıkan neredeyse tüm aksiyon oyunlarına ilham olması bile yeterli bir açıklama. Son zamanlarda çıkan aksiyon oyunlarının çok ciddi bir çoğunluğu ana mekanik olarak deflect kullanıyor.

Detroit, Cyberpunk 2077, MGR:R, Ultrakill, Sekiro, Elden Ring ve Lies of P. Soulsborne oyunları hep güzelde Souls like olarak Lies of P gayet başarılı ve özellikle oyunun hikayeside ilginizi çekiyor ve anlıyorsunuz, Dark Souls gibi "ne oluyor lan?" Demiyorsunuz. Düşününce baya sevdiğim oyun var mış aslında hiç yok sanıyordum .

İfadeler: xwa
The Last of Us ve Dynigh Light.

Son düzenleyen: Moderatör:
The Walking Dead tüm oyunlar.
RDR 2
Unchurted serisi.
GTA serisi.
Witcher 3
Detroit Become Human.
Beyond: Two Souls.

Hepsi birer baş yapıttır, harika oyun onerileridir.

İfadeler: xwa
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…