Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
- DirectX'i oyun dosyalarından ve Microsoft'un dağıttığı araçla tekrar kurdum.
Burada eksik anlatım yapmışsın gibi. Öncesinde şöyle demen gerekiyordu: Oyun
D3DX9_43.dll dosyasını isteyince DirectX kurmak yerine gidip dosyayı internet çöplüğünden indirip kafama göre C:\Windows\SysWOW64\ klasörüne attım.Benim de sana şöyle demem gerekiyordu: C:\Windows\SysWOW64\D3DX9_43.dll dosyasını sil ve ondan sonra DirectX 9'u kur. Sorun devam ederse yeni rapor al zira kopyaladığın başka dosyalar olabilir.
Kod:
15:43:15,2608253 BatmanAC.exe 6004 CreateFile C:\Users\Can\.dotnet\tools\d3dx9_43.dll PATH NOT FOUND Desired Access: Read Attributes, Disposition: Open, Options: Open Reparse Point, Attributes: n/a, ShareMode: Read, Write, Delete, AllocationSize: n/a
Kod:
15:44:44,2984426 BatmanOrigins.exe 7876 CloseFile C:\Windows\SysWOW64\D3DX9_43.dll SUCCESS
15:44:44,2985807 BatmanOrigins.exe 7876 CreateFile C:\Windows\System\d3dx9_43.dll NAME NOT FOUND Desired Access: Read Attributes, Disposition: Open, Options: Open Reparse Point, Attributes: n/a, ShareMode: Read, Write, Delete, AllocationSize: n/a
15:44:44,2986934 BatmanOrigins.exe 7876 CreateFile C:\Windows\d3dx9_43.dll NAME NOT FOUND Desired Access: Read Attributes, Disposition: Open, Options: Open Reparse Point, Attributes: n/a, ShareMode: Read, Write, Delete, AllocationSize: n/a
15:44:44,2987558 BatmanOrigins.exe 7876 QueryOpen D:\SteamLibrary\steamapps\common\Batman Arkham Origins\d3dx9_43.dll NAME NOT FOUND
15:44:44,2988687 BatmanOrigins.exe 7876 CreateFile C:\Program Files (x86)\Steam\d3dx9_43.dll NAME NOT FOUND Desired Access: Read Attributes, Disposition: Open, Options: Open Reparse Point, Attributes: n/a, ShareMode: Read, Write, Delete, AllocationSize: n/a
Bu tür sorunlarda Process Monitor raporu paylaşın. Benim dışımda pek bakan olmaz ama ben müsait olursam bakarım.
Asylum ShippingPC-BmGame.exe,Bu tür sorunlarda Process Monitor raporu paylaşın. Benim dışımda pek bakan olmaz ama ben müsait olursam bakarım.
City BatmanAC.exe,
Origins BatmanOrigins.exe.
Son düzenleme:
Bağlantıdaki Physx yüklemeyi deneyin.
Tek tek çözümleri yazamayacağımdan PCGW sayfalarına göz atın.
Çünkü çökme dışında bir sürü sorunu olan oyunlar. Mouse takılması, güncel sistemlerde FPS sorunları vb. hepsiyle ilgili PCGW sayfalarında çözümler var. Böyle eski oyunlar oynuyorsanız şu uzantıyı da tarayıcınıza eklemenizi öneririm. Steam sayfasında PCGW sayfasına yönlendiren bir simge ekliyor.
Eski oyunları sorunsuz oynamak için 30-60 dakika civarı ince ayar, modlama vb. yapmanız gerekiyor.
Tek tek çözümleri yazamayacağımdan PCGW sayfalarına göz atın.
Çünkü çökme dışında bir sürü sorunu olan oyunlar. Mouse takılması, güncel sistemlerde FPS sorunları vb. hepsiyle ilgili PCGW sayfalarında çözümler var. Böyle eski oyunlar oynuyorsanız şu uzantıyı da tarayıcınıza eklemenizi öneririm. Steam sayfasında PCGW sayfasına yönlendiren bir simge ekliyor.
Eski oyunları sorunsuz oynamak için 30-60 dakika civarı ince ayar, modlama vb. yapmanız gerekiyor.
DirectX aracını kullanmadan önce onunla ilgili hata veriyordu, şimdi launcher normal açılıyor.
Onunla ilgili bir hata veriyorsa, bu DirectX ile ilgili değil Net Framework 3.5 ile ilgili bir hata olabilirdi. Neyse normal açılıyormuş zaten, sorun burada değil.DirectX aracını kullanmadan önce onunla ilgili hata veriyordu, şimdi launcher normal açılıyor.
Onunla ilgili bir hata veriyorsa, bu DirectX ile ilgili değil Net Framework 3.5 ile ilgili bir hata olabilirdi. Neyse normal açılıyormuş zaten, sorun burada değil.
En başta böyle bir şey çıkmıştı.
- DirectX'i oyun dosyalarından ve Microsoft'un dağıttığı araçla tekrar kurdum.
Burada eksik anlatım yapmışsın gibi. Öncesinde şöyle demen gerekiyordu: Oyun
D3DX9_43.dll dosyasını isteyince DirectX kurmak yerine gidip dosyayı internet çöplüğünden indirip kafama göre C:\Windows\SysWOW64\ klasörüne attım.Benim de sana şöyle demem gerekiyordu: C:\Windows\SysWOW64\D3DX9_43.dll dosyasını sil ve ondan sonra DirectX 9'u kur. Sorun devam ederse yeni rapor al zira kopyaladığın başka dosyalar olabilir.
Kod:
15:43:15,2608253 BatmanAC.exe 6004 CreateFile C:\Users\Can\.dotnet\tools\d3dx9_43.dll PATH NOT FOUND Desired Access: Read Attributes, Disposition: Open, Options: Open Reparse Point, Attributes: n/a, ShareMode: Read, Write, Delete, AllocationSize: n/a
Kod:
15:44:44,2984426 BatmanOrigins.exe 7876 CloseFile C:\Windows\SysWOW64\D3DX9_43.dll SUCCESS
15:44:44,2985807 BatmanOrigins.exe 7876 CreateFile C:\Windows\System\d3dx9_43.dll NAME NOT FOUND Desired Access: Read Attributes, Disposition: Open, Options: Open Reparse Point, Attributes: n/a, ShareMode: Read, Write, Delete, AllocationSize: n/a
15:44:44,2986934 BatmanOrigins.exe 7876 CreateFile C:\Windows\d3dx9_43.dll NAME NOT FOUND Desired Access: Read Attributes, Disposition: Open, Options: Open Reparse Point, Attributes: n/a, ShareMode: Read, Write, Delete, AllocationSize: n/a
15:44:44,2987558 BatmanOrigins.exe 7876 QueryOpen D:\SteamLibrary\steamapps\common\Batman Arkham Origins\d3dx9_43.dll NAME NOT FOUND
15:44:44,2988687 BatmanOrigins.exe 7876 CreateFile C:\Program Files (x86)\Steam\d3dx9_43.dll NAME NOT FOUND Desired Access: Read Attributes, Disposition: Open, Options: Open Reparse Point, Attributes: n/a, ShareMode: Read, Write, Delete, AllocationSize: n/a
Aslında hayır, bunu yapmadım. Oyun dosyaları içindeki ve bununla denedim. Daha önce başka bir şey için yaptım herhalde.Burada eksik anlatım yapmışsın gibi. Öncesinde şöyle demen gerekiyordu: OyunD3DX9_43.dlldosyasını isteyince DirectX kurmak yerine gidip dosyayı internet çöplüğünden indirip kafama göreC:\Windows\SysWOW64\klasörüne attım.
Yeni konular
-
-
Elektronik Seçili Lenovo laptoplarda %5 indirim kampanyası
- Fırsat Ekibi
-
-
Batman'da bir çocuğun yaktığı karton, arabayı tutuşturdu
- Michael MYERS
-
-
-