robloxpro

Gelişen
Bu oyunun ikisini de oynamak istiyorum ama Arkham City'e baktıktan sonra Epic Games için güvenilir bir yer bulamadım. Bilen veya kullanan var mı ikisi için?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu oyunun ikisini de oynamak istiyorum ama Arkham City'e baktıktan sonra Epic Games için güvenilir bir yer bulamadım. Bilen veya kullanan var mı ikisi için?

Arkam City için özellikle GOTY sürümü olan Türkçe yama indirin. Arkham Knight ücretsiz yamalar biraz değişik. Kurulmaları zahmetli ve bazı yerlerde alt yazı Rusça oluyor ama sonra düzeliyor bende ücretsiz yama ile oynadım oyunu ve hikayeyi anladım. Eğer sağlam bir yama istersen Anonymous Çeviri'nin bir aylık üyeliğini alıp kaliteli Türkçe yamayla oynayabilirsin.

Eğer sağlam bir yama istersen Anonymous Çeviri'nin bir aylık üyeliğini alıp kaliteli Türkçe yamayla oynayabilirsin.
Siz kullandınız mı Arkham Knight için Anonymous'un Türkçe yamasını? Kaliteli değil, rezaletti. İngilizce bildiğim halde Türkçe oynamak istemiştim ancak dayanamayıp kaldırmıştım yarım saat sonra. Yarısını insan yarısını makine çevirmiş gibiydi. Son çare olarak önerebilirim anca.

Siz kullandınız mı Arkham Knight için Anonymous'un Türkçe yamasını? Kaliteli değil, rezaletti. İngilizce bildiğim halde Türkçe oynamak istemiştim ancak dayanamayıp kaldırmıştım yarım saat sonra. Yarısını insan yarısını makine çevirmiş gibiydi. Son çare olarak önerebilirim anca.

Hayır ben ücretsiz yamayı kullandım ve bir yer dışında oyun Full türkçeydi Anonymous'un yaması daha garanti diye biliyordum ama değilmiş demek ki.